Absolvire 2010 – Mpyupyu

Astăzi, 4 Decembrie 2010, prin bunăvoinţa şi cu ajutorul bunului Dumnezeu, am ajuns la finele Şcolii Biblice din Mpyupyu.

Începută cu aproximativ 2 ani în urmă, Şcoala Biblică din acest sat malawian uitat de mulţi (şi chiar neştiut de unii) a ajutat, încurajat şi îmbărbătat Biserica Baptistă de acolo.

În cuvintele lui, păstorul mi-a spus că dacă n-ar fi fost Şcoala Biblică ca să ajute biserica, biserica nu ar fi fost ceea ce e acum. Noi ştim că Dumnezeu este Cel care merită toată gloria şi lauda şi că, fără El, noi nu am fi fost niciunde.

“Îţi mulţumim, Doamne, pentru aceşti 2 ani în care am avut onoarea să Te slujim în Mpyupyu. Aceşti doi ani sunt doar primul pas pe drumul lor, acela de a se maturiza, de a creşte şi de a se lăsa modelaţi pentru a fi tot mai asemănători Chipului Fiului Tău, Isus Cristos. Ajută-i să continue să Te slujească şi să-i slujească pe cei din jurul lor”

Pentru a vedea pozele, vă rugăm să urmaţi link-ul de mai jos. Se va deschide o pagină nouă, pagina de Facebook a Speranţei pentru Viitor Malawi!

Graduation 2010 pe Facebook!

Numai binecuvântări!

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Domnul sa va binecuvinteze pt tot ceea ce faceti! Fie ca lucrarea Evangheliei lui Dumnezeu sa prospere si cit mai curind vestea buna sa ajunga la orice faptura, dupa care sa se arate glorioasa venire a Domnului Isus.

Comments are closed