Antichristul

Antichristul

Obișnuiesc ca în fiecare dimineață să citesc știrile internaționale în timp ce îmi beau cafeaua, iar în ultimele zile am fost tot mai uimit de cât de repede ne îndreptăm către ”Noua Ordine Mondială” pe care Antichristul o va implementa.
În contextul întâlnirii liderilor mondiali la sediul UN din New York, l-am urmărit în special pe Ahmadinejad, președintele Iranului, și cuvintele pe care acesta le rostea
Am rămas surpris să îl tot aud vorbind despre ”Al 12-lea Imam”, ”Mântuitorul Suprem” sau ”Mahdi”. Ahmadinejad se laudă că acest ”sfânt” este aproape să vină, deja ”totul este pregătit” și acesta va instaura pacea peste întreg pământul. Un lucru foarte interesant, este că acest ”Mahdi” va fi însoțit de Isus, iar asta nu poate decât să ne aducă aminte de ceea ce Pavel ne spunea în 2 Tesaloniceni capitolul 2:

Şi atunci se va arăta acel Nelegiuit, pe care Domnul Isus îl va nimici cu suflarea gurii Sale, şi- l va prăpădi cu arătarea venirii Sale. Arătarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne şi puteri mincinoase, şi cu toate amăgirile nelegiuirii pentru ceice sînt pe calea pierzării, pentrucă n’au primit dragostea adevărului ca să fie mîntuiţi. Din această pricină, Dumnezeu le trimete o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună: pentruca toţi cei ce n’au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osîndiţi.

”Mahdi” de care președintele Iranului vorbește, nu este altcineva decât Antichristul, omul fărădelegii, care va fi însoțit de … profetul mincinos. Ahmadinejad spune că va fi însoțit de Isus, însă el este înșelat la fel cum vor fi mulți și în ziua aceea, când vor crede în puterile și minunile Fiarei și a profetului fals.

În Apocalipsa 13, citim: ”Săvîrşea semne mari, pînă acolo că făcea chiar să se pogoare foc din cer pe pămînt, în faţa oamenilor. Şi amăgea pe locuitorii pămîntului prin semnele, pe cari i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pămîntului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie şi trăia. I s’a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, şi să facă să fie omorîţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.

Ahmadinejad vorbește despre venirea Antichristului, iar lucrul acesta trebuie să ne facă pe fiecare dintre noi să fim foarte atenți la vremea și timpul în care trăim. Domnul Isus ne spunea să veghem, să fim treji și să nu dormim, și El nu S-a referit la veghere fizică, ci la aceea spirituală.

Frați și surori, nu doresc să exagerez, însă încetul cu încetul ne apropiem de sfârșit. Știm că înainte ca Antichristul să vină cu promisiunea păcii mondiale, lumea va trebui să treacă prin războaie și lupte. ”Vești de războaie” deja se aud tot mai mult în strâmtoarea Ormuz și în aceea zonă volatilă a lumii. Iran dorește anihilarea Israelului, iar acesta amenință să atace cât de repede. Biblia ne spune că lumea se va aduna să distrugă Israelul, însă Domnul îi va proteja. Dacă privim lumea și situația ei din prisma Cuvântului, vedem că tot ceea ce Domnul a spus se împlinește în fața ochilor noștri.

Concluzia: Haidem să ne bucurăm de libertatea religioasă pe care încă o avem. Haidem să ”ascultăm” cu urechile duhovnicești urletele și țipetele celor care au ajuns deja în iad și care ne imploră să fim activi în propovăduirea Evangheliei. Mai mult decât aceasta, haidem să Îi aducem Domnului Isus ceea El deja merită: păcătoșii, rodul suferințelor Sale. Omul nu merită să meargă în cer, însă Isus îi merită în cer pe aceea pentru care a murit pe cruce! Haidem să muncim și să facem tot ceea ce putem pentru a-i aduce la Isus pe ”oile rătăcite”.

Cel puțin pentru mine, mi-am dat seama că nu mai este mult timp, și că trebuie să lucrez mai mult pentru lărgirea Împărăției Lui!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Antichristul

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. M-am bucurat sa citesc articolul acesta. Si eu m-am gandit mult la lucrurile acestea in ultimul timp. Asta ca parte din trezirea spirituala pe care am experimentat-o bucatica cu bucatica in ultima vreme si care sper ca nu se va termina. Eram o 'crestina' foarte sceptica si pragmatica inainte, ajungad sa cred ca multe dintre lucrurile din Biblie sunt simboluri. Dar in ultima vreme mi-am dat tot mai mult seama ca adevarurile biblice sunt mai literale decat credem. Daca le-am asimila mot-a-mot in inimile noastre, viata noastra s-ar schimba radical…

Comments are closed