A doua zi de tabără, Cumpărături

A doua zi de tabără, Cumpărături

Astăzi la ora 6 dimineața eram deja în piață, pentru cumpărăturile necesare pentru ziua de astăzi. După ce am cumpărat carnea, am plecat direct la brutărie de unde am luat 350 de cornuri pentru micul dejun.

La prânz, copiii vor avea orez cu carne de vită și salată, un meniu foarte bun.

Astăzi ne așteptăm la 350-400 de copii, și la o vreme frumoasă iarăși, ca și ieri. Slavă Domnului.

Versetul-cheie de astăzi va fi cel din Isaia 9:6: ”Căci un Copil ni s’a născut, un Fiu ni s’a dat, şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: ,,Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veciniciilor, Domn al păcii.”. Dacă ieri am vorbit despre om, și despre nevoia lui de Mântuitor, astăzi voi pune accentul pe Dumnezeu, și pe natura Sa. Voi aminti că omul se află în dezacord total cu natura lui Dumnezeu și că aici intervine o problemă pe care omul nu o poate rezolva. Urmează ca mâine, cu voia Domnului, să vedem care este soluția problemei dintre Dumnezeu și om, care este soluția păcatului.

Avem nevoie să ne susțineți în rugăciune, pentru că acești copii nu vor fi aici pentru multă vreme. După ziua de mâine s-ar putea să nu îi mai vedem pe mulți niciodată, și este de datoria noastră să le facem cunoscută Evanghelia într-un mod atât de clar și simplu încât fiecare dintre ei să o poată înțelege.

A doua zi de tabără, Cumpărături
”Abator” în piața din Zomba

A doua zi de tabără, Cumpărături

A doua zi de tabără, Cumpărături
Cornurile pentru micul dejun

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

A doua zi de tabără, Cumpărături

Bookmark the permalink.

Comments are closed.