Ajutor pentru Bambo Masten

Ajutor pentru Bambo Masten

Astăzi fratele Masten a avut pentru ce se bucura deoarece a văzut încă o dată cum Dumnezeu îi poartă de grijă. Deși ziua cadourilor a cam trecut, fratele și-a primit astăzi darul din partea unei surori din Spania care are pe inimă această familie și îi ajută de fiecare dată când ei au nevoie de ceva.

Fiind în sezonul ploios, oamenii și-au plantat porumbul, mâncarea lor de bază. Odată ce acesta crește puțin, cei care își permit pun îngrășământ chimic, care ajută planta să crească mai mare și mai repede. Pămânul din Malawi este folosit în exces, și astfel toți nutrienții naturali sunt demult folosiți. Fără îngrășămând, fratele Masten nu a avut nici o speranță în a recolta ceva, însă acum lucrurile s-au schimbat mult înspre bine.

Ajutor pentru Bambo Masten
Ajutor pentru Bambo Masten

Pentru că a avut ceva bani în plus, fratele și-a mai cumpărat un sac de porumb, acesta fiind mâncarea lor pe o lună de zile.

Pe această cale mulțumesc surorii care a dăruit aceste familii, și mulțumim Domnului pentru purtarea Sa de grijă pentru noi toți.

Haidem să ne rugăm ca anul acesta famlilia Masten să aibă o recoltă bogată, pentru ca familia lui să nu trebuiască să sufere de foame nici măcar o zi a anului care vine.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Ajutor pentru Bambo Masten

Bookmark the permalink.

Comments are closed.