Crăciun în Ntyia II

Crăciun în Ntyia II

Ziua de Crăciun am petrecut-o împreună cu biserica baptistă din Ntyia II, una dintre primele biserici începute de Speranță pentru Viitor aici în Malawi, prin lucrătorii care au fost parte din echipă de-alungul timpului.

Deși a fost o zi extraordinară din prisma Sărbătorii Nașterii Domnului, vremea în sine a fost ploioasă și de două ori a trebuit să mă opresc din predicat din pricina zgomotului prea mare produs de picurii de ploaie pe tabla zincată.

Cuvântul Domnului a fost din Luca 2:7 ultima parte: ”L- a culcat într’o iesle, pentrucă în casa de poposire nu era loc pentru ei”. Oamenii nu au avut loc pentru Domnul Isus atunci, și nu au loc pentru El nici astăzi. Isus nu are loc în inimile lor, însă de multe ori nici în planurile și viețile celor ce se declară creștini. Mai mult, dacă Însuși Domnul nostru nu a fost bine primit și acceptat, nici la naștere, nici în timpul umblării Sale pe pământ, și nici măcar în timp ce învăța pe alții, atunci cum ne așteptăm ca noi să fie bine primiți și acceptați pretutindeni. Dacă Domnul nostru a fost urât din pricina ”creștinismului” Său, de ce vrem ca noi să fim acceptați și iubiți de dușman? Dacă Isus a fost omorât pentru ceea ce propovăduia, cum ne putem noi aștepta să fim iubiți? Sau poate trăirea noastră nu mai este precum Domnul ne-a poruncit!?!

Mai jos aveți o scurtă prezentare video, în care veți observa vremea de afară, apoi programul copiilor, a tinerilor și câteva poze cu predica. În toate, noi vrem ca Domnul să fie glorificat!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Crăciun în Ntyia II

Bookmark the permalink.

Comments are closed.