Fântână reparată în Kachere

Fântână reparată în Kachere

În urmă cu două zile am început lucrul la fântâna din satul Kachere, și atunci vă spuneam că mai avem puțin și suntem gata. Iată că Dumnezeu ne-a ajutat și astăzi dimineață am terminat, oamenii din Kachere acum bucurându-se de apa care curge de fiecare dată.

Fântână reparată în Kachere

Fântână reparată în Kachere

Fântână reparată în Kachere

Fântâna aceasta a început să aibă probleme cu mai mult timp în urmă când funcționa doar după multă muncă de pompare. Chiar și așa, presiunea scădea rapid, iar oamenii trebuiau să mai aștepte puțină vreme, și apoi iarăși să încerce. Am văzut cu ochii mei rândul de femei care stăteau și așteptau ca fântâna să dea puțină apă.

După puțină vreme, totul s-a stricat, iar fântâna aceasta nu a mai funcționat deloc, oamenii acum fiind nevoiți să meargă pe jos distanțe lungi până la alte fântâni sau, mai rău, să folosească apa de râu chiar și pentru băut.

Așa cum am mai spus, eu îmi doresc ca această lucrare să fie o mărturie pentru oamenii din sat. Îmi doresc ca ei să Îl vadă pe Domnul Isus în noi, și să înțeleagă dragostea pe care Dumnezeu o are pentru ei. Biserica trebuie să aibă un impact pozitiv în societate, totul pentru gloria lui Dumnezeu.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Fântână reparată în Kachere

Bookmark the permalink.

Comments are closed.