Sfârșitul lumii pe 21?

Sfârșitul lumii pe 21?

Lumea vuiește acum de predicția mayașilor care spune că lumea, așa cum o știm noi, va ajunge la sfârșit peste doar 9 zile, pe 21 decembrie 2012.

Deși toate aceste predicții trebuie privite cu îndoială, cred că întrebarea care se ridică este: ”Oare există vreo posibilitate ca lumea să se sfârșească anul acesta?”

Din perspectiva biblică, răspunsul ar fi DA, se poate. Deși Biblia spune clar că nimeni nu știe când va veni sfârșitul, Domnul Isus a spus: ”Iată, eu vin curând!”. Această promisiune se poate îndeplini în orice moment, mâine, pe 20 sau pe 22.

Eu cred că frica din inimile oamenilor, în apropierea acestei zile, arată că ei sunt conștienți ca îi paște un sfârșit. Prea puțini se mai întreaba DACĂ lumea se va sfârși, și foarte mulți ar vrea să știe CÂND se va întâmpla acest lucru.

Totuși, cred că întrebarea cea mai importantă ar fi: ”CUM mă va găsi pe mine ziua aceea?” Dacă Domnul Isus vine când eu sunt în viață, mă va găsi El credincios? Ucenicii Domnului Isus de astăzi ar trebui să se concentreze la viața și slujirea lor pentru ca, în ziua aceea, fiecare să fie chemat slugă bună și credincioasă.

Eu, personal, nu am dat niciodată mare atenție acestor predicții, pentru că știu ce spune Biblia. Acum, în preajma zilei de 21, stau liniștit lângă Domnul în care mă încred. Eu sunt conștient că El poate veni oricând și chiar Îl aștept, însă până atunci doresc ca să lucrez cât mai mult pentru cauza Sa. Astăzi, dacă încă mai trăiesc, am o șansă să fiu o mărturie bună, să propovăduiesc Evanghelia unui om sau să dau un tractat. Astăzi încă mai pot fi parte activă la extinderea Împărăției lui Dumnezeu!

Așadar, haidem să nu dăm crezare predicțiilor lumești cu privire la ceva ce stă întru totul în mâna lui Dumnezeu. Hai să fim credincioși în ceea ce Dumnezeu ne-a încredințat. Trebuie să ne preocupăm de ceea ce noi trebuie să facem (propovăduirea Evangheliei) și să Îl lăsăm pe Dumnezeu să Se preocupe de ceea ce El trebuie să facă (venirea Domnului Isus, sfârșitul lumii).

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Sfârșitul lumii pe 21?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.