Am găsit mașina

Am găsit mașina

În aceste momente îmi aduc aminte de modul în care am început lucrarea cu copiii orfani din satul Kachere. Totul a început cu o nevoie, apoi o viziune din partea Domnului și apoi o pace care îmi spunea că totul e voia Sa.

Am început lucrarea cu orfanii fără să am nici măcar un ban, ba încă am primit mâncare pe împrumut. Atunci mi-am dat seama că este un pas de credință pe care trebuie să îl fac; va binecuvânta Domnul, sau nu? Va purta El de grijă, sau voi ieși ca un nebun care a început ceva și se oprește după 2 săptămâni?

Iată că după mai bine de jumătate de an, toți copilașii sunt ”adoptați”, ba încă avem mai mult decât mâncare pentru ei: fiecare are haine noi, are papuci noi, dulciuri, jocuri și bineînțeles dragoste.

În zilele aceastea Dumnezeu mi-a pus pe inimă o idee, faptul că trebuie să ne luăm o mașină. Nevoia pentru o mașină o avem de câțiva ani buni, însă până acum nu a venit timpul potrivit.  Dumnezeu ne-a ajutat și am pus deoparte $5200 de dolari, și astăzi am găsit mașina potrivită, iar ea este prezentată în pozele de mai jos.

Am găsit mașina

Am găsit mașina

Este un Nissan Hardbody, 4×4, motorină, cu cabină dublă și spațiu deschis în spate. Prețul inițial era de US $9,000, însă am pus înaintea Domnului ca prețul să fie redus dintr-o dată la US $8,000. Când m-am întâlnit cu cetățeanul englez care deține mașina, el mi-a spus că prețul e de US $9,000, însă e gata să mi-o dea la US $8,000 pentru că sunt misionar. Mi-am dat seama că e mâna Domnului, și urmează ca Sâmbătă să mă duc să o încerc.

Așa cum știți, deocamdată avem US $5,200, deci mai avem nevoie de US $2,800, însă știu că Dumnezeu va purta de grijă, pentru că credem că suntem în voia Lui.

Am găsit mașina

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Am găsit mașina

Bookmark the permalink.

Comments are closed.