Astăzi iau mașina

Astăzi iau mașina

Cu ajutorul unui bun prieten de aici din Zomba, astăzi voi reuși să plătesc prima tranșă din banii pentru mașină, urmând ca la începutul lunii Februarie să plătesc a doua și ultima tranșă.

Mașina este cea pe care o vedeți în poze, iar cu voia Domnului mâine o voi duce la teste în satul Muheriwa, acolo unde de ceva vreme tot amânăm să mergem pentru că ploile au făcut drumul prea distrus pentru o mașină mică de oraș.

Astăzi iau mașina

Nu am avut și nu am nici cea mai mică urmă de îndoială că este voia Domnului, și am văzut cum el a purtat de grijă, astfel încât vom avea toți banii în timp util. Două persoane diferite ne-au promis că banii vor fi strânși, și aici mă refer la cei aproape $3,000 lipsă. Ieri, o familie foarte dedicată lucrării de aici ne-a pus la dispoziție niște bani în acest scop, iar prin toate acestea am văzut cum Dumnezeu ne arată că suntem în voia Lui și că El ne poartă de grijă.

Noi ne-am dorit și ne-am rugat pentru o mașină de teren încă din 2010, atunci când cea pe care am avut-o ne-a fost luată. Am știut că într-o bună zi Dumnezeu ne va binecuvânta cu una, și că trebuie să rămânem credincioși și mulțumitori cu ceea ce avem.

Astăzi iau mașina

Astăzi vă voi ține la curent cu ce se întâmplă și, sper, cu poze cu noi și noua mașinuță de care ne vom bucura multă vreme de acum încolo. La ora 3 după masă o vom ridica, și după aceea vă voi scrie mai multe.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Astăzi iau mașina

Bookmark the permalink.

Comments are closed.