IMPORTANT – Spitale fără medicamente

IMPORTANT - Spitale fără medicamente

Cu acest articol doresc să vă îndemn să vă rugați în mod special pentru situația prin care această țară mică, Malawi, trece. De ceva vreme deja, toate spitalele au rămas fără medicamente, iar un articol recent din ziarul local spunea că 95% din medicamentele necesare în orice spital lipsesc!

Majoritatea pacienților acum primesc doar panadol (aici panadol este un fel de aspirină) pentru orice boală, indiferent cât de complicată ar fi ea. O echipă de doctori deja a trimis o scrisoare președintelui țării, în care și-au exprimat îngrijorarea pentru această situație critică. Ei spun că mulți oameni mor pe paturile de spital din pricina unor boli sau infecții care ar fi putut fi tratate, dacă spitalul ar fi avut medicamente.

Situația este îngrijorătoare, mai ales dacă ne gândim că fostul președinte al țării a decedat tot într-un spital, în urma unui infarct. În urma cercetărilor s-a dovedit că el ar fi fost poate salvat dacă spitalul ar fi avut … adrenalină, injecție care este folosită la resuscitarea inimii și care se găsește din plin oriunde în lume, în orice spital.

IMPORTANT - Spitale fără medicamente
Una dintre farmaciile din Malawi

Vă îndemn, deci, cu această ocazie, să aduceți această problemă înaintea lui Dumnezeu în rugăciune. Rugați-vă ca El să dea înțelepciune liderilor țării, și El să Se îngrijească și de noi, copiii Lui!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

IMPORTANT - Spitale fără medicamente

Bookmark the permalink.

Comments are closed.