Prima zi din restul vieții

Prima zi din restul vieții

Astăzi este prima zi din anul 2013 și totodată, prima zi din restul vieții fiecăruia dintre noi 🙂 Este un început și orice început vine însoțit de planuri pentru viitor.

Cea mai mare dorință a noastră este ca Domnul să fie glorificat prin viețile și prin lucrarea pe care o facem aici în Malawi.

Acum, în luna Ianuarie, vom avea o conferință cu învățătoarele de la cluburile de copii și cele care se ocupă cu Școala Duminicală în bisericile unde suntem implicați. Îmi doresc ca lucrarea cu copiii în anul acesta să fie mai productivă pentru eternitate. Apoi, ne dorim ca să organizăm cel puțin 2-3 tabere anul acesta, dintre care una în satul Kachere. Ne așteptăm la aproximativ 500 de copii pe zi, deci dorim de pe acum să vă îndemnăm la post și rugăciune.

Prima zi din restul vieții

În luna Aprilie ar trebui să avem o echipă de lucrători dintr-o biserică din America care vin în vizită și pentru a fi o binecuvântare pentru lucrarea noastră. Ei vor aduce echipamente de sport, jocuri, mingi etc, lucruri care vor fi de un real folos în lucrarea cu taberele.

Tot anul acesta sperăm să putem extinde lucrarea cu copiii orfani din satul Kachere și sperăm să putem include și orfanii din satele dimprejur. Plănuim să construim o bucătărie și o sală de mese/studiu pentru ei, și cu voia Domnului vom săpa o fântână pe proprietatea de acolo.

Împreună cu Stanley și Doreen, dorim să începem un club de copiii în satul ei natal, Chikowi, după care să punem bazele unei mici adunări cu părinții acestor copii. Scopul final este să începem o biserică, pentru că deocamdată acolo nu este nici o biserică evanghelică.

Mai avem și alte planuri, însă toate la timpul lor și așa cum va deschide Dumnezeu ușile. Cele de mai sus, deasemenea, sunt tot în mâna Domnului și numai cu voia Lui se vor aduce la îndeplinire.

Mai jos doresc să vă pun la dispoziție o listă de rugăciuni, și fie ca Domnul să lucreze așa cu El dorește:

  • Rugați-vă pentru conferința cu învățătoarele de la cluburi/biserici.
  • Rugați-vă pentru taberele plănuite pentru anul acesta, și resursele necesare.
  • Rugați-vă pentru echipa care dorește să vină în Aprilie.
  • Rugați-vă pentru ca lucrarea cu copiii orfani să continue să crească pentru gloria Domnului.
  • Rugați-vă pentru clubul de copii și biserica pe care vrem să o începem în Chikowi.
  • Rugați-vă pentru o mașină de teren pentru lucrarea de aici.
  • Rugați-vă pentru ca fiecare din echipa noastră să se apropie de Dumnezeu tot mai mult și să crească în harul și cunoștința Domnului Isus.
  • Rugați-vă pentru înțelepciune, putere și sănătate pentru noi.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Prima zi din restul vieții

Bookmark the permalink.

Comments are closed.