Bisericile în care lucrăm (poze)

Bisericile în care lucrăm (poze)

Împreună cu Stanley, traducătorul și co-lucrătorul meu, suntem implicați activ în 4 biserici aici în Malawi.

Din 2009, am început să ajutăm biserica din Mpyupyu. Din 2010 am început și construit biserica din Kachere. În 2012 am început să fim implicați în biserica din Muheriwa, iar în 2013 am început să ajutăm biserica din Zomba.

Toate cele 4 biserici sunt biserici baptiste, fiecare are păstorul și liderii locali. Rolul nostru este să îi învățăm Scripturile, să îi ajutăm acolo unde nu știu sau acolo unde au nevoie, fie material sau spiritual.

Mai jos aveți, la rezoluție mare, poze făcute cu cele 3 biserici: Mpyupyu, Kachere și Muheriwa. Cu frații din Zomba încă nu am reușit să facem poze, pentru că relația cu ei tocmai a început.

Bisericile în care lucrăm (poze)
Biserica din Mpyupyu
Bisericile în care lucrăm (poze)
Biserica din Kachere

Bisericile în care lucrăm (poze)
Biserica din Muheriwa

Așa cum se vede, în fiecare duminică din lună avem de mers la câte o biserică, pentru a-i încuraja, edifica și ajuta, totul pentru glorificarea Numelui lui Dumnezeu.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bisericile în care lucrăm (poze)

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Domnul sa va dea multa putere si intelepciune si ungerea Sa sa puteti ajuta pe acesti frati sa creasca in cunoasterea Domnului atat prin cuvant cat si prin experiente personale si sa vedeti si sa experimentati impreuna minunile lui Dumnezeu care au fost si vor fi intotdeauna la fel de mari si adevarate pentru cei ce Il iubesc si Il asculta si astazi.Mult har si bucurie in El.

Comments are closed