Sărăcia în Kachere

Sărăcia în Kachere

Am scris multe articole despre sărăcia în Malawi și/sau sărăcia în Kachere, și nu cred că mai e cineva care se poate îndoi de acest lucru. Totuși, astăzi am văzut o situație destul de tristă și m-am gândit să o împărtășesc și cu dumneavoastră.

Azi am dus mâncare copiilor orfani din Kachere, și am făcut câteva vizite, iar în una dintre case am găsit un copilaș nou-născut pus la culcare pe un sac de rafie, pe jos.

A avea un pat nu mai este un comfort în ziua de astăzi, cel puțin nu pentru majoritatea dintre noi, însă aici lucrurile stau altfel. Foarte mulți copii dorm direct pe pământ, pe jos, și se învelesc noaptea cu un cearceaf mult prea subțire pentru temperatura de afară. Alteori, copiii se învelesc cu alte haine pe care le mai au prin case.

Sărăcia în Kachere

Acest nou-născut are ca pat un sac de rafie, și nu vreun pătuț frumos aranjat, cu fel de fel de jucării. În ciuda problemelor mai de acasă, mama acestui copilaș este o soră foarte implicată atât în biserică, cât și în lucrarea cu orfanii. În ciuda sărăciei, atât ea, cât și soțul ei sunt credincioși Domnului, și oameni cu zâmbetul pe buze tot timpul.

Sărăcia în Kachere

Sperăm ca prin vizitele noastre, părinții să fie încurajați cât de cât și ne rugăm ca Domnul să îi binecuvânteze!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Sărăcia în Kachere

Bookmark the permalink.

Comments are closed.