6/6 Aubrey Menyakanayi

6/6 Aubrey Menyakanayi

Aubrey este al 6-lea și ultimul copil orfan pe care l-am inclus recent în programul cu copiii orfani pe care îl avem în Kachere din iunie 2012. Așa cum spuneam și de altă dată, numărul total de copiii pe care îi avem acolo este de 25+1. 25 dintre ei sunt copii sau tineri care vin în fiecare zi, de două ori pe zi, pentru a servi o mâncare bună și hrănitoare, pentru a asculta și învăța o lecție biblică, și pentru a se juca.

Viața din sat este extrem de diferită față de orice ne-am imagina noi, copiii aceștia nu văd jucării adevărate poate nici măcar o singură dată în viața lor. Mulți din acești 25 de copii nu au văzut, până acum, niciodată o minge, o pereche de papuci care să fie a lor sau chiar un om alb ca și mine.

6/6 Aubrey Menyakanayi

Aubrey, băiatul pe care vi-l prezint astăzi, este fratele mai mic al lui Khulupirirani, pe care vi l-am prezentat pe 13 Aprilie. Acești frați au crescut fără părinți, aceștia au murit când ei erau mici. După acest eveniment trist, au stat la bunicii lor, însă și aceștia au decedat, iar acum ei stau singuri. În total sunt 3 frați, cel mai mare este singurul care poate să mai muncească cu ziua și să aducă ceva de mâncare în casă.

6/6 Aubrey Menyakanayi

Când l-am întrebat pe Aubrey câți ani are nu a știut exact și mi-a spus că are 2 ani. Bineînțeles, este clar că e mai mare, și mai este clar că băiatul nu își știe vârsta. Din păcate, aici în Malawi cei mai mulți copii nu știu câți ani au, nu își știu ziua de naștere și nimeni nu le spune ”La Mulți Ani” sau nu le dă nici un cadou.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

6/6 Aubrey Menyakanayi

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Pacea Domnului .As dori sa stiu cati ani are Aubrey ?

Comments are closed