Frați în nevoie. Fratele Masten

Frați în nevoie. Fratele Masten

Fratele John Masten este un frate cu care misiunea din Malawi a colaborat pentru mai bine de 13 ani. La început, fratele a ajutat la construcția casei de misiune în care noi acum stăm, iar după aceea a lucrat ca și paznic.

Înainte de asta, fratele a lucrat la o organizație guvernamentală care se ocupă cu plantarea și protejarea pădurilor, iar acolo el a învățat cum să planteze copăceii mici și cum să aibă grijă de ei.

Fratele a ieșit la pensie în 2011, din cauza vârstei înaintate și a problemlor de sănătate specifice vârstei sale. Soția sa a decedat tot în 2011, iar acum el stă cu cei 4 copii ai săi: Faiton (15 ani), Erube (11 ani), Topere (7 ani) și Omega (20 de ani). Mai multe despre familia Masten aici: Familia Masten.

În zilele acestea am primit niște bani pentru această familie, ca să le cumpăr porumb, mâncarea lor de bază. I-am făcut o surpriză fratelui când am ajuns acasă la el cu 11 saci de porumb, și cred că vă puteți da seama de bucuria din inima lui. Pentru Malawieni, fiecare sac de porumb înseamnă mâncare pentru o lună de zile și este probabil cel mai important lucru pentru ei. Recolta de anul acesta a fost foarte săracă pentru toată lumea, și fratele a strâns doar 2 saci. El era îngrijorat și chiar astăzi se gândea ce va face atunci când acești 2 saci vor fi terminați. Dumnezeu, însă, a avut planurile Sale și a binecuvântat familia Masten.

Frați în nevoie. Fratele Masten
Fratele Masten a primit 11 saci de porumb

Frați în nevoie. Fratele Masten
Puținul porumb pe care fratele l-a recoltat anul acesta

Mulțumim sorei din străinătate care a dăruit banii și a făcut posibil acest cadou. Fratele a dorit să îi mulțumească și m-a ruga să filmez video de mai jos.

Noi nu putem decât să fim mulțumitori Domnului pentru că El se folosește de noi pentru a aduce bucurie și speranță și în inimile acestor oameni săraci. A fi unealta Lui e lucru mare, și toată onoarea e de partea noastră.

El să fie slăvit!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Frați în nevoie. Fratele Masten

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Multumesc Domnului că El nu-si lasă pe alesi Lui niciodată ,,,si pe voi vă foloseste în această lucrare minunată Domnul să vă ocrotească si să vă ajute în toate proiectele voastre ,.
    Mare răsplată au cei ce lucrează pentru Domnul .
    Salutati pe acesti frati în numele Domnului Isus si toată dragostea nostră pentru ei .
    Mia Timisoara

Comments are closed