Plan Kachere

Plan Kachere

Anul 2013 a fost anul în care am deschis oficial biserica din Kachere, însă știm că lucrarea noastră de aici nu s-a sfârșit. Oamenii au nevoie continuă de încurajare și suport, până când vor deveni maturi în credință.

Ca și parte a misiunii de aici avem și lucrarea cu copiii orfani, și 25 de copii dezavantajați au haine, papuci, mâncare și bani pentru taxele și fondurile necesare la școală.

Așa cum știți, anul trecut am cumpărat și pământul de lângă biserică, cu intenția de a construi o casă pentru acești copii orfani. Casa urmează să aibă câteva camere, o bucătărie și un loc unde copiii să mănânce. Afară, vrem să construim un loc de joacă, cu cel puțin un leagăn, un tobogan și un teren de fotabal/handbal african. Dacă Dumnezeu va voi, vom săpa și o fântână, astfel încăt apa să nu mai fie o problemă. Această fântână va servi nu doar bucătăreselor care gătesc pentru copii în fiecare zi, ci întregului sat.

Nu sunt arhitect și nu prea mă pricep în a face planuri pe calculator, însă am încercat așa cum am știut să desenez ceva pentru ca și dumneavoastră să știți ce planuri avem în această privință.

Plan Kachere
Plan. Click pe poză pentru rezoluție mai mare

Așa cum vedeți în poza de mai sus, în partea stângă avem biserica din Kachere, iar imediat lângă avem clădirea copiilor pentru Școala Duminicală. Cu maro este reprezentat drumul satului.

Planul nostru începe de la mijlocul pozei către dreapta; clădirea din imagine reprezintă orfelinatul pe care vrem să îl deschidem iar imediat lângă el este bucătăria. Pentru că nu există curent electric în Kachere, fiecare masă va trebui gătită afară, folosind lemne de foc.

În fața orfelinatului puteți vedea un leagăn și un tobogan, iar în extrema dreaptă terenul de fotbal pentru băieți.

Plan Kachere
Plan clădire orfelinat

Cam acestea sunt planurile noastre, iar dacă va vi cu voia Domnului, le vom duce și la îndeplinire. Dacă vreți să fiți parte a acestei lucrări, puteți să ne susțineți în rugăciunile dumneavoastră, pentru ca Dumnezeu să pregătească toate resursele necesare. Dacă vreți să fiți parte și din punct de vedere financiar, atunci vă rugăm să ne contactați folosind datele aflate în partea stânga sus al acestei pagini.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Plan Kachere

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Lajos Zoltan Csaki

    Eu zic ca este bine facut planul,bine prezentat.
    Ce este inportant mai ales pentru mine, este fintina care se doreste sapata aici. Gindesc asa: apa este ce mai de pret in Africa. Dupa cum apreciez eu lucrurile, fintina va dainui acolo cel mai mult tinp. Ma gindesc cind spun asta, la intilnirea femei din Samaria cu Isus K. la fintina lui Jacob. Poate asa i-si vor aminti generatiile viitoare de misionari crestini, si poate il vor lauda si pe DOMNUL pentru bunatatea LUI. 🙂

Comments are closed