Motocicletă pentru lucrare

Motocicletă pentru lucrare

Vă spuneam într-un articol anterior despre planul nostru de a achiziționa o motocicletă pentru lucrare, pe care Stanley să o poată folosi anul viitor când noi plănuim să mergem în vizită în România, și acum vă spun că aceea oportunitate a dispărut, însă cu Domnul suntem încredințați că vom avea ceva și mai bun.

Proprietarul acelei motociclete Yamaha nu a mai avut răbdare să aștepte, și a decis că va încerca să o vândă la altcineva.

De atunci, mai multe motociclete au ajung în mâinile noastre, motociclete pe care le-am putut testa și verifica, astfel încât să putem face o alegere bună, iar acum am rămas cu cea mai bună variantă de care sperăm să putem profita până când nu e prea târziu.

Motocicleta pe care o avem acum este o Suzuki 125, cu motor mai bun decât Yamaha precedentă, însă partea cea mai frumoasă este că aceasta este o motocicletă de teren, spre deosebire de Yamaha (sau oricare alta pe care am încercat-o). Deoarece Stanley nu o va folosi doar pentru a merge la piață și acasă, ci ca să poată ajunge în sat și în locuri greu accesibile, noi credem că o motocicletă de teren este mult mai avantajoasă pe termen lung.

Motocicletă pentru lucrare

Motocicletă pentru lucrare

Dacă Yamaha a costat 500 euro, iată că acest Suzuki ne va costa 700 euro, preț extrem de bun cel puțin aici în Malawi, unde aceste motociclete, probabil în condiții foarte bune, pot depăși suma de 2500 de euro.

Astăzi am plătit un depozit de 110 euro, urmând ca luni să mai dau 110 euro, și apoi restul de 480 până la începutul lunii Octombrie. Depozitul a fost plătit deoarece sunt convins că aceasta este voia lui Dumnezeu pentru lucrarea noastră.

Până acum am reușit să strângem 200 de euro, și acum avem încă un motiv important de rugăciune, cel puțin până la începutul lunii viitoare.

Nu uitați, puteți fi parte a lucrării Domnului din Malawi, investind chiar și în acest lucru; motocicleta îi va da șansa lui Stanley, co-lucrătorul meu, să fie mult mai implicat și eficient în misiune chiar și atunci când eu nu pot sau mașina este stricată.

Ca într-o paranteză, Stanley este implicat în fiecare zi de Miercuri în Biserica Baptistă ”Harul” de aici din Zomba, acolo unde el predă muzică creștină. Biserica respectivă are câteva probleme în ceea ce privește închinarea, iar ei l-au rugat pe Stanley să îi ajute. Este în opinia mea că această motocicletă îi va deschide noi oportunități lui Stanley.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Motocicletă pentru lucrare

Bookmark the permalink.

Comments are closed.