Tabără de evanghelizare în Kachere

După tabăra de evanghelizare din satul Muheriwa (poze aici), iată că acum a venit rândul să organizăm o tabără asemănătoare și în satul Kachere. În Kachere am lucrat încă din anul 2010, acolo unde am început și construit o biserică, iar acum în 2013 construim și un orfelinat, însă nu am avut niciodată o tabără de evanghelizare, de aceea am crezut că acum este timpul potrivit.

Astăzi, vineri, a fost prima zi și lucrurile au mers așa cum trebuie să meargă. Cel rău a lucrat puțin dis-de-dimineață și ne-a stricat câteva planuri, însă într-un final Dumnezeu a făcut ca totul să fie bine.

De la 8 dimineața, cum am ajuns, deja erau 150-170 de copii gata de acțiune, iar la ora 9, când am început oficial totul, deja aveam 257 de copii.

Subiectul de astăzi a fost păcatul și plata păcatului, urmând ca mâine să vorbesc despre iertarea oferită de Dumnezeu prin Isus Cristos.

Rugăciunile dumneavoastră nu sunt doar apreciate, ci sunt foarte dorite; avem nevoie să aduceți această lucrare înaintea lui Dumnezeu, pentru ca El să lucreze într-un mod excepțional în inimile acestor copii. Mâine vom avea și chemarea.

Mai jos sunt doar câteva poze, însă restul poate fi vizualizat pe pagina noastră de Facebook, chiar dacă nu sunteți ”prieteni” cu noi sau chiar dacă nu aveți cont de Facebook deloc: Camp 2013. Kachere.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Tabără de evanghelizare în Kachere

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Domnul sa va binecuvanteze pentru toata osteneala si sa lucreze la inima copiilor !
    Domnul sa rasplateasca pe toti cei care au slujit la aceasta evanghelizare !
    Domnul sa binecuvinteze Malawi !

Comments are closed