Tabără de evanghelizare în Muheriwa

Tabără de evanghelizare în Muheriwa

Înainte ca Domnul Isus să Se înalțe la cer, El a adresat ucenicilor următoarele cuvinte: ”Duceţi-vă în toată lumea, şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură” (Marcu 16:15). Cei mai mulți creștini o numesc ”Marea Trimitere”. Eu o numesc ”Ultima Poruncă”. Evanghelizarea, în viața creștinului, nu este o opțiune, ci o necesitate!

Mâine și poimâine, 14 și 15 octombrie, vom organiza două zile de tabără de evanghelizare în satul Muheriwa, iar pentru acest lucru avem nevoie de rugăciunile dumneavoastră.

Satul este departe de orașul Zomba, de aceea va trebui să înnoptez acolo. Vom începe luni la ora 07:00 dimineața, și vom termina marți, la ora 16:00, după care ne vom întoarce acasă.

Tema taberei este: Cristos în noi. Nădejdea slavei.
Versetul-cheie: Tit 2:11

Tabără de evanghelizare în Muheriwa

În prima zi voi vorbi despre păcat, despre starea omului în fața lui Dumnezeu, apoi despre Dumnezeu și  sfințenia Sa. În a doua zi voi recapitula rapid ceea ce am spus cu o zi în urmă, după care voi continua cu iertarea lui Dumnezeu, iadul și cerul, darul fără plată a lui Dumnezeu și, bineînțeles, cu o chemare!

Rugați-vă pentru putere și înțelepciune peste mine, peste învățătorii care vor preda lecțiile biblice și pentru toți liderii implicați într-un fel sau altul.

Rugați-vă pentru mântuirea acestor copii.

Rugați-vă și pentru Lita și fetele, care vor rămâne singure acasă două zile și o noapte.

La final, fie ca Numele lui Dumnezeu să fie glorificat.

Voi reveni cu poze cel mai probabil miercuri.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Tabără de evanghelizare în Muheriwa

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Domnul sa va dea biruita si sa va poarte de grija ! Domnul Isus sa lucreze la inimile tuturor ! Domnul sa binecuvanteze toate slujirile si sa aveti bucurie !

Comments are closed