MailChimp

MailChimp

Dacă ați primit în zilele aceasta Scrisoarea noastră de Rugăciune pentru luna Februarie, atunci probabil ați observat schimbările pe care le-am făcut.

Motivele sunt destule la număr, însă vă voi spune de doar câteva.

1. Inițial, obișnuiam să trimitem Scrisori în format text, însă formatul paginii se schimba conform fiecărui calculator, telefon, sistem de operare, etc. Atunci când aranjam pozele în document astfel încât să susțină textul, ele erau amestecate și re-aranjate, și de cele mai multe ori rezultatul era un talmeș-balmeș. A fost nevoie de o altă cale.

2. De aproape 1 an, Scrisorile noastre ajungeau la dumneavoastră în format .pdf, uneori alături de versiunea simplă, doar text. Avantajele formatului .pdf este că formatarea nu se pierde și nu se modifică de la un calculator la altul, sau de la un sistem de operare la altul. PDF înseamnă “Portable Document Format”. Dezavantajul acestui tip de Scrisori este că, așa cum mi-a fost mărturisit de unul dintre cititori, fiecare utilizator trebuie să aibă un program instalat pe calculator care să poată deschide aceste fișiere tip .pdf. Majoritatea telefoanelor avansate de astăzi deschid fără nici o problemă fișierele .pdf, însă în cazul calculatoarelor situația este diferită.

Windows, spre exemplu, nu știe în mod nativ să deschidă aceste fișiere, de aceea sunt necesare programe extra, precum Acrobat Reader sau Foxit (favoritul meu). Foarte mulți nu știu sau nu doresc instalarea unor astfel de programe,  astfel mesajele noastre nu și-au atins scopul.

3. Din pricina unor probleme cu internetul din Malawi, foarte mulți din cei cărora le trimiteam emailuri în format .pdf nu le primeau deloc. Problema a început de câteva luni, când Google a început să blocheze, în mod aleatoriu, unele adrese IP din Malawi, pe motiv că ele ar fi implicate în activități suspicioase. La un moment dat, nu puteam nici măcar să efectuez o căutare simplă pe Google, și acest lucru a durat câteva săptămâni bune de zile. Restul paginilor funcționau normal. Odată cu aceste probleme detectate de Google, majoritatea emailurilor trimise de noi erau automat puse în categoria mesajelor nesolicitate, și astfel nu ajungeau în căsuța de email a cititorilor noștri. A trebuit să găsim o soluție mai bună, astfel încât mesajele noastre să poată fi trimise cu succes și să ajungă acolo unde trebuie să ajungă: la frații, surorile și partenerii noștrii de lucrare!

După câteva zile de căutări, am găsit MailChimp, un ESP (Email Service Provider) care lucrează mână-n mână cu adresa pe care noi deja o avem. Despre MailChimp voi scrie mai multe într-un alt context, și tot atunci voi demonstra de ce este cel mai potrivit sistem pentru orice misionar, însă amintesc acum doar că mesajele noastre arată acum mult mai profesional, mai aranjate și se conformează 100% cu toate legile americane și europene anti-spam. Acest lucru înseamnă că cititorii noștii vor primi întotdeauna Scrisorile de Rugăciune, iar ei vor avea oricând libertatea să se dezaboneze temporar sau definitiv.

Noi nu dorim să deranjăm pe nimeni cu Scrisorile noastre de Rugăciune, însă este bucuria noastră să putem împărtăși cu dumneavoastră ceea ce Dumnezeu face în viețile noastre și în Malawi.

Toți cei care primeau inițial Scrisori de Rugăciune din partea noastră au fost abonați în mod automat. Dacă până acum nu ați primit, și doriți să fiți la curent, puteți oricând să vă înscrieți adresa de email în formularul de mai jos, alături de Numele și Prenumele dumneavoastră.

Noi trimitem Scrisori de Rugăciune lunar, o singură dată pe lună, cu excepția cazurilor în care sunt urgențe sau motive importante de rugăciune care nu pot aștepta.

Credem că dacă vă veți abona, aceste Scrisori vor fi o binecuvântare pentru dumneavoastră! La rândul nostru, și noi vom fi încurajați să vă vedem că sunteți interesat(ă) de lucrarea din Malawi!

Abonați-vă la Scrisorile de Rugăciune

* indicates required

Dacă doriți, puteți deschide acest formular într-o pagină nou: Abonare Scrisori de Rugăciune.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

MailChimp

Bookmark the permalink.

Comments are closed.