Ethan Ovidiu Cornea

Ethan Ovidiu Cornea Astăzi Dumnezeu ne-a binecuvântat cu venirea pe lume a noului membru al familiei: Ethan Ovidiu Cornea.
Lita a început să aibă contracții neregulate încă de ieri, duminica, însă astăzi imediat după 12 noaptea, aceste contracții au devenit regulate și puternice. La ora 04:00 am fost la spital și la 05:15 s-a născut băiețelul nostru, cântărind aproape 4 kg.

După 9 luni de purtat în pântece, soția mea a fost mai mult decât pregătită pentru acest moment care, de altfel, a trecut destul de repede. Atât asistentele, cât și doctorul, s-au minunat de cât de rapid a fost tot procesul nașterii, mai ales că procedura în sine a început undeva la ora 04:30.

Dăm slavă Domnului și ne bucurăm că până aici totul a fost bine. Mama și copilul se odihnesc acum, iar eu voi face la fel.

Ethan Ovidiu Cornea

Ethan Ovidiu Cornea
Ethan Ovidiu Cornea

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Domnul sa te binecuvanteze, Ethan ! Bine ai venit !

  2. Salut Oidiu sunt Csaki Lajos din Rominia. Abia acum am aflat de cadoul de la Domnul nostru Isus Kristos. Intre tinp si la noi in familie sa nascut un baiat, mai bine zis pe 28 noiembrie inplineste un an.Zakariás se numeste.Laudat fie Domnul Isus pentru aceasta binecuvintare. Va dores, sa aveti multe bucuri si inpliniri cu binecuvintarea lui Isus Messia.

Comments are closed