150.000 oameni vor muri azi

150.000 oameni vor muri azi

Moartea și înmormântările sunt ocazii excelente de a ne cerceta și a ne gândi serios și urgent la adevăratele priorități în viață.

Statisticile spun că rata mortalității la nivel global este de aproximativ 0.883%. Acest lucru înseamnă 1 din fiecare 113 oameni au murit anul trecut!

Bazându-ne pe statisticile acestea, cam așa stă situația mortalității celor care încă sunt printre noi astăzi:

  • 1,78 morți în fiecare secundă
  • 107 morți în fiecare minut
  • 6.390 morți în fiecare oră
  • 153.000 morți în fiecare zi
  • 56 milioane morți în fiecare an
  • 3,9 miliarde morți la fiecare 70 de ani (media de viață a unui om)
150.000 oameni vor muri azi

Binînțeles, aceste numere sunt bazate pe statistici și ele nu sunt infailibile. Unele statistici clasează numărul de morți în fiecare zi la peste 200.000. Totuși, realitatea este că în jurul nostru oamenii mor în fiecare zi, și majoritatea nu sunt împăcați cu Dumnezeu Tatăl prin Domnul Isus Cristos. 

Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, 
şi mulţi sînt ceice intră pe eaMatei 7:14
Dacă e vreunul dintre noi apatic la importanța răspândirii Evangheliei, fie ca acest cifre să ne trezească la realitate. Fie ca inimile noastre să fie mișcate de compasiune pentru acești oameni care merg în iad. Fie ca noi să fim gata întodeauna să împărtășim cu cei din jurul nostru ceea ce Domnul Isus a făcut pentru noi. Lumea aceasta pierdută are nevoie de Mântuitor!
Dar strîmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă,
 şi puţini sînt ceice o află” Matei 7:15
53 este numărul de oameni care au murit din momentul în care ați început să citiți acest articol. Dacă ar fi să îmi dau cu părerea, 50 dintre ei au mers în iad, iar 3 – poate 3 – au mers la Domnul. 
Ce veți face acum? Cei mai mulți creștini doresc să locuiască aproape de bisericile lor, într-un loc comfortabil în care să nu aibă nici măcar o problemă. Dumnezeu are nevoie de creștini care să își facă corturi la câțiva metri de focurile iadului, de unde să îi scoată pe cât mai mulți pentru Împărăție. 
Lucrarea din Malawi ajunge la copiii, tinerii și adulții care se îndreaptă spre iad. Mulți dintre ei nu au auzit nici măcar o dată o prezentare clară a Evangheliei. Majoritatea se încred în faptele lor bune, sau în liderii lor spirituali. Alții trăiesc fără să le pese. Milioane de oameni în Malawi se încred în dumnezei falși, care nici nu îi aud, nici nu îi văd și nici nu îi pot ajuta. 
Chiar dacă oameni pierduți avem și în România, adevărul este că în Malawi sunt enorm de puțini lucrători. România are mii de biserici evanghelice, Biblii disponibile la fiecare colț de stradă și cu prețuri avantajoase, Școli Biblice, seminarii și tineri pregătiți pentru a duce Evanghelia. Malawi, pe de altă parte, duce lipsă de astfel de oportunități. 
Fiecare creștin e responsabil pentru Evanghelizarea lumii! Ce veți face dumneavoastră?
Dacă doriți să vă rugați pentru noi sau să sprijiniți lucrarea pe care o facem printre cei pierduți din Africa, vă rugăm să accesați această pagină special dedicată modalităților de implicare: Modalități de Implicare în lucrarea din Malawi!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.