Localizare Biserică Kachere

Localizare Biserică Kachere

Așa cum bine știți, în 2010 am pus bazele primei (și deocamdată, singurei) biserici evanghelice din satul Kachere, districtul Zomba,  țara MALAWI. Hope Baptist Church, Kachere este numele acestei biserici baptiste, iar ea are acum aproximativ 120 de membri.

Africa, în general, și Malawi în particular, nu sunt prioritate pentru companiile mari precum Google, mai ales când vine vorba de costisitoarea cartografiere a terenului. Dacă în Statele Unite se pot vedea și recunoaște mașinile din satelit, în satul Kachere abia dacă se pot zări casele, iar hărțile în sine sunt destul de vechi.

Totuși, mă bucur să văd că Biserica din Kachere apare pe hartă, însă clădirea copiilor orfani încă lipsește, deși construcția ei a început în 2012. Judecând după lucrurile din împrejurimi, aș spune că ultima actualizare a acestor hărți a fost undeva în anul 2011.

Localizare Biserică Kachere

Localizare Biserică Kachere
localizare prin Google Maps

Localizare Biserică Kachere
localizare prin Bing Maps

Mai departe am făcut un scurt clip video folosind hărțile celor de la Nokia, Here Maps.

La final, iată cum arată harta direct de la Google. Folosind “+” și “-” din dreapta-jos, veți putea vedea de mai departe sau de mai aproape biserica, satul Kachere, orașul Zomba sau chiar toată țara Malawi :

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!
Bookmark the permalink.

Comments are closed.