Informații actualizate: nivel suport financiar lunar

Informații actualizate: nivel suport financiar lunar

Discutam cu cineva în aceste zile despre importanța informațiilor de pe câmpul de misiune, motivelor de rugăciune și noutăților așa cum ele apar. Așa cum poate știți, trimitem în fiecare lună Scrisori de Rugăciune și Informare tuturor celor interesați să afle ultimele noutăți privitoare la familia noastră și lucrarea din Malawi. Scrisorile de Rugăciune conțin informații care de multe ori nu pot fi scrise public, motive de rugăciune specifice și probleme actuale.

Recent am decis să includ un mic “widget” în partea dreaptă a acestei pagini, imediat sub ceasul care indică ora în orașul Zomba unde noi locuim. Această căsuță oferă informații actualizate cu privire la nivelul suportului nostru financiar pe luna în curs. Progresul este măsurat în procente, deoarece suma în sine nu poate fi pusă pe o pagină de internet publică.

Lucrul cel mai important este că dvs. veți avea încă un motiv de rugăciune actualizat. Veți ști, în orice moment, ce procente din suportul nostru financiar necesar lucrării a ajuns în Malawi și cât încă nu.

Luna în curs

10%
Luna în curs

30%
Luna în curs

65%


Luna în curs

100%

Vizita noastră în România și Europa din 2014 a fost binecuvântată de Dumnezeu, astfel încât în fiecare lună ar trebui să avem 100%. Din păcate, însă, trăim într-o lume nesigură iar în unele cazuri partenerii noștrii fie uită, au probleme sau pur și simplu nu pot. Cu această ocazie, cititorii noștri se vor putea ruga la subiect.

Dacă citiți acest blog și ați dori informații mai specifice, noi am fi onorați să vă ținem la curent și prin intermediul e-mail-ului. În fiecare lună, de obicei în primele 7 zile, trimitem câte o Scrisoare de Rugăciune, la care vă puteți abona aici: Scrisori de Rugăciune – lucrarea din Malawi. După introducerea informațiilor, va trebui să apăsați butonul “Subscribe to list” (Abonare la listă). După câteva minute, de multe ori chiar instantaneu, veți primi un email prin care vi se va cere confirmarea, după care veți primi Scrisorile de Rugăciune în fiecare lună.

În viitor, vom introduce și posturile protejate de parolă, posturi care vor conține informații dedicate doar partenerilor noștri direcți. Și acestea vor fi include informații actualizate, avantajul fiind că dvs. nu veți fi nevoiți să așteptați o lună întreagă până a afla ultimele noutăți.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.