Lita și Ethan bolnavi

Lita și Ethan bolnavi

Suntem în plin sezon ploios și apă multă înseamnă și țânțari mulți. În această perioadă, numărul țânțarilor este infinit mai mare decât în timpul sezonului secetos, iar riscul infectării cu malarie este cu atât mai mare.

De câteva zile, Lita și Ethan sunt bolnavi. Totul a început cu febră, după care a urmat lipsa poftei de mâncare. Astăzi, în timp ce eram în Kachere supraveghind forarea fântânii, Lita m-a sunat și m-a rugat să vin repede pentru că se simte rău. I-am dus pe amândoi la clinica MASM din Zomba, iar doctorul de gardă a cerut teste complete ale sângelui.

În urma acestor teste s-a găsit că numărul globulelor albe este ridicat, atât în cazul soției cât și al lui Ethan. Acest lucru înseamnă fie o infecție ori malarie, deoarece sistemul imunitar reacționează asemănător.

Ethan a primit o injecție și amândoi au primit medicamente contra infecției dar și medicamente împotriva malariei.

În mâna Domnului sunt toate, de aceea rămânem încredințați că El va purta de grijă!

Lita și Ethan bolnavi

Lita și Ethan bolnavi

Lita și Ethan bolnavi

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Domnul sa se ingrijeasca si sa dea sanatate deplina !

  2. Un sfat frate Ovidiu. Nu stiu cat timp aveti pentru rugaciune, dar nu uitati ce spune Iacov in epistola lui.
    … mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit.
    Inca ceva, in Matei 15:21-28, si Luca 18:1-8. Aici vedem doua cazuri de staruinta. Doua cazuri rezolvate, putem spune. Eu zic sa experimentati staruinta in rugaciune. Incercati sa nu tineti evidenta ceasului. Concentrati-va pe staruinta in rugaciune, pentru orice problema, pentru care aveti nevoie de rezolvarea ei.

Comments are closed