Minge specială pentru copii

Minge specială pentru copii

În călătoria noastră în România din anul 2014 am fost și în Biserica Baptistă “Biruința” din Baia Mare, acolo unde am primit un cadou special pentru copiii orfani din Kachere: o minge specială semnată de frați/surori și copii din biserică!

În zilele acestea am dat mingea băieților, iar bucuria lor a fost pe măsură. Partea cea mai interesantă pentru ei a fost multitudinea de semnături. Unii dintre băieți au zis că mingea este cu autografe și că nu e bine să se joace cu ea! Bineînțeles, le-am spus că persoanele care au semnat sunt persoane speciale, însă dorința lor e ca mingea să fie folosită pentru scopul pentru care ea este făcută.

Apropos de scop, o altă parte “WOW” pentru copii a fost când le-am spus care este semnificația culorilor. Nu numai copii, dar nici adulții nu au auzit niciodată de cartea fără cuvinte sau de mingi care pot fi folosite în scop evanghelistic în lucrarea cu copiii. Astfel, negru reprezintă întunericul păcatului, roșu reprezintă sângele Domnului Isus, alb reprezintă inima curată spălată de sângele Domnului, verde reprezintă creșterea creștină și auriul reprezintă cerul.

Minge specială pentru copii

Una dintre învățătoare a fost extrem de uimită și mi-a spus că va folosi culorile mingii pentru a vorbi cu copiii despre câte o culoare, timp de 5 zile.

Pe această cale mulțumim bisericii “Biruința” pentru această minge. Mulțumim pentru semnăturile care au făcut-o specială și mulțumim pentru că nu ați trimis orice minge, ci una care se poate folosi în scop evanghelistic – acest lucru o va face folositoare pentru Împărăția lui Dumnezeu.

Minge specială pentru copii

Minge specială pentru copii

Minge specială pentru copii

Minge specială pentru copii

Minge specială pentru copii

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. domnul sa va binecuvinteze.

Comments are closed