Nissan revopsit

Nissan revopsit

Nu cred că am menționat deloc până acum faptul că, în cele 6 luni în care am fost în România, mașina noastră de teren a rămas în același loc, în fața casei, sub ceea ce eu am crezut că va fi o creangă mare de copac care îi va ține umbră.

Spre dezamăgirea mea, creanga respectivă s-a aplecat mult prea tare și Stanley a fost nevoit să o taie, în caz contrar existând șansa ca ea să cadă pe mașină. Acest lucru, însă, a însemnat că mașina a stat în razele directe ale soarelui pentru mult prea multă vreme, iar vopseaua a crăpat în multe locuri.

Am crezut că nu va fi mare lucru, însă odata cu începerea sezonului ploios am observat că rugina a început să se instaleze în locurile în care metalul a ieșit la suprafață. Mașina aceasta a fost un răspuns al rugăciunilor noastre timp de aproape 3 ani și de aceea nu vreau să se strice înainte de vreme. Am decis, așadar, să o dau la revospit.

În perioada 23 Februarie – 04 Martie, mașina a fost la un mecanic de aici din Zomba, timp în care s-a curățat vopseaua veche care crăpase, s-a curățat rugina și s-au reparat defectele găsite. După aceste operațiuni, s-a aplicat grund special, iar mai apoi 3 straturi de vopsea 2K de culoare arctic-alb.

Nissan revopsit

Această revopsire va proteja mașina de eventualele probleme în viitor, astfel încât noi să o mai putem folosi eficient până când va fi timpul prielnic pentru alta.

Trebuie să menționez că această revopsire nu a fost făcută la nivel profesional, ci într-un garaj de aici din Zomba. Spun acest lucru pentru ca nimeni să nu creadă că am plătit o avere.

Nissan revopsit

Nissan revopsit

Nissan revopsit

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.