Noutăți Mpyupyu

Noutăți Mpyupyu

De ceva vreme lucrăm la noua clădire a bisericii din Mpyupyu, iar astăzi am fost într-o vizită pentru a vedea care este starea proiectului și cum merg lucrurile.

Ultima dată când am scris despre construcția de aici a fost în Ianuarie, imediat după ce am primit fondurile necesare din partea unor frați din Austria. Atunci biserica tocmai fusese ridicată, și frații lucrau cu spor la restul detaliilor.

Ei bine, între timp ploile și-au cam făcut de cap, iar aici în Mpyupyu ele au fost mai puternice și mai dese decât în orașul Zomba. Fratele Simion mi-a spus că imediat după ce au ridicat clădirea au fost nevoiți să se oprească din lucru din cauza ploiolor torențiale, și că doar de câteva zile au început iarăși.

Așadar, încă este de lucru aici la biserică. Am înțeles că până Sâmbătă vor termina de tencuit în interior, iar săptămâna viitoare vor începe lucrul la exteriorul zidurilor. După toate acestea urmează podeaua, apoi văruitul, instalarea ușilor, a băncilor și curățenia generală. Sperăm ca în câteva săptămâni totul să fie gata, iar atunci voi reveni cu alte informații și poze.

Rugați-vă pentru acest proiect!

Noutăți Mpyupyu

Noutăți Mpyupyu

Noutăți Mpyupyu

Noutăți Mpyupyu
Noutăți Mpyupyu

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.