Ultimele 2 zile

Ultimele 2 zile

Încet, încet ne apropiem de sfârșitul timpului nostru petrecut cu echipa din Statele Unite, frații întorcându-se acasă Marți, 21 aprilie. Ne pare rău că timpul a trecut așa de repede, însă ei trebuie să plece pentru că au de lucru în continuare vis-a-vis de lucrarea din Malawi și nu numai.

Am avut un timp binecuvântat în fiecare aspect, Domnul și-a făcut lucrarea prin ei într-un mod minunat. Ne bucurăm enorm de mult să găzduim oameni care vin să slujească pe Dumnezeu în acest loc plin de nevoi.

După ce s-a încheiat conferința pentru păstori, am vizitat două biserici de unde unii păstori au venit. Joi am vizitat orfanii din Kachere și lucrarea pe care o avem acolo. Precum era și de așteptat, frații au fost foarte impresionați și cine nu ar fi? 74 de copii orfani și subnutriți primesc două mese pe zi din 2013 – totul prin harul lui Dumnezeu!!!

Ultimele 2 zile

Ultimele 2 zile

Ultimele 2 zile

Ultimele 2 zile

Vineri după-masă, am vizitat ferma unde se crește cafeaua pe care o bem în fiecare dimineață. Vizita a constat în prezentarea fiecărei etape prin care bobul de cafea trece – de la culesul lui și până la ambalare!

Sâmbăta am petrecut-o în Parcul Național Liwonde, unde am avut parte de un safari în mașini de teren! A fost o zi splendidă chiar dacă nu am reușit să ajungem până la capătul parcului.

Astăzi am fost în biserica baptistă “Speranța” din Muheriwa, sat foarte aproape de același parc de animale. Am înțeles că Sâmbătă un elefant a atacat satul și un om a fost omorât. Chiar dacă a fost o veste rea, ne-am apropiat cu toții de Domnul și I-am dat slava pe care o merită! I-am mulțumit pentru că este cu noi și am avut un timp minunat de părtășie!

Ultimele 2 zile

Ultimele 2 zile

Ultimele 2 zile

Ultimele 2 zile

Ultimele 2 zile

Ultimele 2 zile

Ultimele 2 zile

Ultimele 2 zile

Mâine, luni, vom pleca în Mpyupyu, iar după-masă vom vizita orașul Zomba. Frații vor avea posibilitatea să își cumpere câteva suveniruri pentru cei dragi.

Multe au fost binecuvântările de care am avut parte, ca și misiune, în urma acestei vizite a fraților. 31 de păstori s-au îmbogățit în cunoștința Cuvântului lui Dumnezeu, peste 250 de copii și-au mărturisit credința în Domnul, mai bine de 20 de adulți L-au primit pe Domnul în bisericile pe care le-am vizitat, casa lui Stanley este extinsă, biserica din Muheriwa va fi reconstruită, și multe altele despre care voi vorbi în câteva articole viitoare!

Avem planuri mărețe pentru viitor, iar fratele păstor Keith, împreună cu biserica dânsului, s-au angajat să fie parteneri cu noi în lucrare! Modul în care ne-am cunoscut este un miracol în sine, însă ceea ce Dumnezeu a făcut și va face este un miracol și mai mare!

Domnul să fie slăvit!!!

Mai jos, păstorul Keith a primit un cadou extrem de important în cultura din Malawi, din partea păstorului Maere din Muheriwa: o găină! Acest gest simbolizează dragostea păstorului malawian, dar și respectul și onoarea.

Ultimele 2 zile

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.