8 ani de căsnicie

8 ani de căsnicie

În urmă cu 8 ani de zile, pe 8-iulie-2007, am spus DA în fața lui Dumnezeu, a bisericii și a tuturor celor prezenți, dar mai important, unul celuilalt, și ne-am jurat dragoste și credincioșie până când moartea ne va despărți.

Astăzi aniversăm 8 ani de când eu și Lita suntem soț și soție. Au fost 8 ani minunați, în care am învățat să trăim unul cu celălalt și cum să trăim pentru Dumnezeu. Lita mi-a fost alături la bine și la greu, când am fost bolnav sau când am fost sănătos. Am îndurat și frig împreună, dar am suferit și de cald. Am stat și nemâncați, dar ne-am bucurat și atunci când am avut mai mult decât necesar. În toate, și prin toate, Lita mi-a fost alături și eu la fel ei.

Împreună am întemeiat o familie iar astăzi ne bucurăm de cei 3 copii pe care Dumnezeu ni i-a dat: Jessica (7 ani), Aimee (6 ani) și Ethan (9 luni).

Lucrul cel mai frumos este că, tot împreună, slujim pe Dumnezeu în misiunea din Malawi. Din cei 8 ani de căsnicie, aproape 7 au fost pe câmpul de misiune. Ce frumos și ce special!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.