Construcție biserică Muheriwa

Construcție biserică Muheriwa

Am amintit deseori în trecut despre construcția pe care o avem în desfășurare în satul Muheriwa, aflat la aproximativ 90 km distanță de Zomba. Acest sat a fost lovit din plin de râul Shire care a ieșit din matcă în urma ploilor abundente de la începutul acestui an. Mulți din biserică au pierdut tot, inclusiv mâncarea pe care o aveau și grădinile care urmau să le aducă porumb.

Printre multe altele, și clădirea bisericii a fost afectată sever, astfel încât întreaga clădire a căzut la pământ. Construcția a început în August, iar în pozele de mai jos veți putea vedea stadiul în care suntem acum.

Au mai rămas doar câteva ziduri care trebuie ridicate, iar apoi va urma acoperișul. După acoperiș, vom termina interiorul și apoi frații și surorile se vor putea întâlni într-o biserică ca atare.

Vechea biserică a fost inundată și afectată de mai multe ori în anii trecuți, de aceea noua clădire se află într-un loc mai ridicat, acolo unde sătenii spun că apele nu au ajuns. Chiar și așa, vrem să ne asigurăm că apele nu vom mai afecta zidurile, de aceea în exterior va fi pus o bandă de siguranță impermeabilă.

Dumnezeu a purtat de grijă astfel încât să putem să facem și această lucrare, și fie ca El să fie glorificat.

Rugați-vă pentru cei care muncesc acolo în fiecare zi. Ei au nevoie de înțelepciune, putere de muncă și vreme bună.

Construcție biserică Muheriwa

Construcție biserică Muheriwa

Construcție biserică Muheriwa

Construcție biserică Muheriwa

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.