Noutăți fântână Muheriwa

Noutăți fântână MuheriwaChiar dacă am întâmpinat câteva greutăți în această lucrare, iată că acum se pare că fântâna din Muheriwa este aproape gata și oamenii de aici se vor putea bucura de apă curată și suficientă.

Tipul de pământ de aici este argilos și muncitorii angajați să sape fântâna au avut multe dificultăți, însă la final am dat de apă din belșug, apă care pe aceste meleaguri are valoarea aurului. Spun acest lucru nu ca să exagerez ci pentru că fântâna a venit exact la timpul potrivit; în Muheriwa nu a plouat serios de multă vreme, și acele găuri în pământ despre care vă povesteam în acest articol (Probleme cu apă și mâncare în Muheriwa) sunt acum complet secate. În acel articol puteți vedea și filmulețul video pe care l-am pregătit. Dacă nu înțelegeți limba engleză, filmulețul are subtitrare în limba română.

În cele câteva poze pe care le-am încărcat aici, veți putea vedea parte din proprietatea pe care misiunea o are acolo, locația bisericii și locația fântânii. Vă reamintesc că această fântână este a treia pe care am săpat-o în acest sat, toate celelalte fiind fără succes.

Noutăți fântână Muheriwa

Nu ne-am dat bătuți și am continuat să căutăm apa prețioasă pentru acești oameni. Ne-am dorit mult ca și ei să aibă parte de o viață cât de cât decentă, cel puțin atât cât ne stă în putere.

Ceea ce rămâne acum este să primim confirmarea oficială că volumul de apă este suficient, după care vom betona împrejurul fântânii și vom săpa canalizarea pentru apa care se varsă.

Mulțumim pentru rugăciuni.

Noutăți fântână Muheriwa
Noutăți fântână Muheriwa
Noutăți fântână Muheriwa
Noutăți fântână Muheriwa

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.