Noutăți Siyeni

Noutăți SiyeniSiyeni este băiatul despre care deja v-am scris mai multe într-un articol precedent, însă acum vreau să vă spun că se simte mult mai bine, lăudat să fie Domnul pentru acest lucru.

Cu mai mult de 5 săptămâni în urmă l-am dus la un spital din Blantyre și, până acum, el este încă internat acolo. Doctorii îi fac teste și îl țin sub observație continuă. Recent, Siyeni a trecut print-o operație cu scop exploratoriu, doctorii dorind să vadă exact care este motivul pentru care abdomenul lui crește în mărime atât de mult.

În urma acestei operații, și conform a ceea ce am auzit noi până în acest moment, se pare că intestinele nu sunt la locul lor în cavitatea abdominală. O serie de 3 alte operații vor rezolva problema, între fiecare dintre ele Siyeni având posibilitatea să meargă acasă.

Continuați să vă rugați pentru Siyeni. Per ansamblu, băiatul este schimbat radical deja. Fața îi este senină și plină de viață; Siyeni acum vorbește tot timpul, râde, se joacă și face glume, exact precum orice alt copil de vârsta lui. Mi-am dat seama că nu îl mai doare nimic acum și că se face bine, încet dar sigur.

Noutăți Siyeni

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Doamne Isuse Hristose, atinge-te de acest baiat , Siyeni !

Comments are closed