Ajutor pentru lucrarea cu taberele

Așa cum bine știți, luna aceasta am avut deja o tabără de evanghelizare în satul Muheriwa, loc unde am avut prilejul și onoarea să propovăduim Evanghelia la un număr de aproape 500 de copii în 2 zile. La sfârșitul acestor două zile, un număr de peste 250 de copii au răspuns invitației de a-L primi pe Domnul Isus ca și Domn și Mântuitor personal.

Mai mult, prin acești copii am trimis la casele lor și tractate creștine, iar noi estimăm că mai mult de 600 de părinți, bunici, mătuși sau unchi au putut să citească un scurt mesaj din partea lui Dumnezeu.

O lucrare ca și aceasta nu se poate face fără sacrificiu, de aceea apelăm la frații și surorile care ne susțin financiar și în rugăciune. O astfel de tabără ne costă aproximativ 300 de euro, bani pe care nu îi avem întotdeauna la îndemână.

Știm că 300 de euro sunt bani mulți pentru oricine, însă dacă 6 persoane sau familii pun câte 50 de euro, din puțin se face mult și din mult se face o lucrare minunată în inimile a sute de copii care trăiesc fără speranță și fără Dumnezeu în această lume.

Săptămâna aceasta, mai exact Vineri și Sâmbătă, vom organiza tabăra din Kachere, iar luna viitoare încă o tabără aici la casa misiunii. Deși vom avea musafiri atunci, nu există NICI un plan împreună cu ei privitor la cheltuielile taberei, de aceea noi trebuie să fim pregătiți.

Mână în mână cu această parte a slujirii, avem nevoie și de parteneri în rugăciune. Cel rău lucrează, așa cum v-am spus și înainte, deoarece el nu vrea să îi piardă pe ai lui. Fără rugăciunile dumneavoastră, noi nu putem face nimic. Fără mâna lui Dumnezeu la lucru, totul este degeaba.

De aceea, frați și surori, vă invităm să fiți parte activă cu noi în această lucrare de evanghelizare a copiilor între 6 – 14 ani din satul Kachere și mai apoi din împrejurimile orașului Zomba.

Vă mulțumim anticipat!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Ajutor pentru lucrarea cu taberele

Bookmark the permalink.

Comments are closed.