Scrisoare de Rugaciune – Octombrie 2010

Pace si multe binecuvantari ceresti din Malawi, “inima calda a Africii”.

As dori sa incep prin a-mi cere iertare din nou pentru ca a trecut asa de mult timp de cand v-am scris ultima oara. Din nou, am avut probleme cu internetul si doar de cateva zile am reusit sa ne re-conectam. Tot acest timp am tinut un minim de contact cu familia, prin intermediul internetului de pe telefonul mobil.

Dorim sa va multumim si de data aceasta pentru toate rugaciunile inaltate pentru noi; vedem si simtim cum Dumnezeu lucreaza.

Scoala Biblica din Mpyupyu merge inainte cu binecuvantarea lui Dumnezeu. Nu mai avem mult si suntem gata cu toate cursurile. De cand am inceput am vazut schimbari radicale in vietile acestor oameni, ba mai mult, numarul celor care vin regulat la biserica a crescut asa de mult incat de multe ori oamenii nu mai incap inauntru! Dumnezeu este asa de bun!

In Bwanali am inceput cu constructia. Toate caramizile sunt facute, tot ce urmeaza este sa cumparam niste lemn pentru a le putea arde. Este foarte important sa le ardem inainte ca sezonul ploios sa vina, astfel ca ele sa nu fie distruse de umezeala.
Momentan ne intalnim intr-o “coliba” facuta din paie si bambus, asa cum se vede in pozele de mai jos.

Scrisoare de Rugaciune - Octombrie 2010

Scrisoare de Rugaciune - Octombrie 2010

Cluburile merg foarte bine si ele. Lita este implicata activ in clubul de aici de la tabara, unde ii invata pe copii lectii biblice. Acum suntem in Noul Testament, la Viata lui Isus.

Lucrarea din inchisoare este intr-o continua schimbare pentru ca detinutii vin si pleaca si sunt foarte putini aceia care raman; e bine ca ei iasa in libertate, insa e rau ca grupul se tot schimba si parca suntem la inceput in fiecare luna.

Si cu familia suntem bine acum; pana nu de mult am fost toti bolnavi – un fel de gripa. Eu am fost primul care m-am imbolnavit, dupa care toata familia iar acum toti sunt bine. Doar eu inca tot tusesc, poate si din cauza ca eu sunt tot timpul plecat si sunt in contact cu microbii.

Cu aproximativ o saptamana in urma am fost binecuvantati cu o capra pe care am putut sa o cumparam la un pret foarte bun. Capra a venit vie, si asa ca a trebuit sa o tai aici acasa – mi-am adus aminte de fratele Ovidiu de la Sighet si de arta cu care el taia si dadea pielea jos 🙂

Scrisoare de Rugaciune - Octombrie 2010

Am dori sa va indemnam in mod special sa va rugati pentru actele necesare lui Aimee, pentru a putea calatori inapoi in Romania. Se pare ca lucrurile se tot complica. O mare problema este ca eu mi-am pierdut Certificatul de Nastere si pentru a-i face pasaport lui Aimee am nevoie de acest act. O alta problema mare este ca cea mai apropiata ambasada a Romaniei este in Zimbabwe, tara care nici macar nu e vecina cu Malawi. Stim ca va rugati pentru acest lucru si dorim sa va multumim din toata inima.

Maine, duminica, vom merge toti in Bwanali unde speram sa avem un serviciu divin binecuvantat. Pana acum nu am mentionat, insa am nevoie de rugaciunile dumneavoastra si cu privire la mesajul pe care il voi duce acestor oameni. Aproape in fiecare duminica sunt chemat sa predic intr-un loc sau altul, si doresc mai presus de orice ca cuvintele pe care le spun sa fie Cuvantul Domnului. Eu vreau doar sa fiu unealta Lui prin care El lucreaza asa cum doreste.

Dorim ca Domnul sa va binecuvanteze pe fiecare.
Dorinta noastra este sa facem tot posibilul sa pastram o legatura mai apropiata cu dumneavoastra.
Ne cerem iertare daca ati incercat sa accesati pagina www.mission2malawi.com si nu a mers. Din pacate contul a expirat si nu am mai putut sa il pastrez, insa dorim sa va tinem la curent pe aceasta pagina de blog.

Va rugam sa reveniti pentru mai multe informatii si stiri din misiunea din Malawi.

Fiti binecuvantati!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.