Construcția bisericii … reluată :)

Dacă în ultimul post spuneam că zidarii au plecat, lăsându-ne cu lucrul pe jumătate terminat, iată că astăzi am auzit că ei s-au întors înapoi la lucru, asta doar după ce mai mulți frați din biserică s-au dus la ei acasă și au discutat cu ei.

Atunci când ei au terminat de înălțat biserica, noi i-am plătit mai mult de jumătate din sumă, pentru că urma ca ei să stea și să aștepte pe cei care pun acoperișul să termine, după care să revină și să tencuiască. Se pare însă că odată ce au văzut că au primit mai mulți bani decât ar fi meritat până în momentul respectiv, ei au profitat de bunătatea noastră și au vrut să se facă nevăzuți.
Vizita fraților a fost în baza acestui lucru, și practic zidarilor li s-a spus că au două alternative: sau se întorc, termină și își iau toți banii, sau ne dau înapoi ceea ce au luat în plus, și noi vom găsi pe alții care să termine.

Deoarece zidarii deja au folosit banii, singura alternativă rămasă a fost ca să vină înapoi și să termine ceea ce au început. Munca pe care o aveau programată în altă parte, a trebuit să fie amânată până când termină această primă parte a proiectului din Kachere: biserică + cameră de Școală Duminicală pentru copii.

Mă bucur că frații din Kachere au luat inițiativa și au rezolvat această problemă; eu nu i-am rugat ci doar le-am spus că Dumnezeu va purta de grijă și că vom găsi pe altcineva.

În pozele de mai jos puteți vedea progresul lucrării până acum: unul din pereți este aproape gata tencuit, iar în zilele acestea și ceilalți 3 vor fi terminați, după care urmează podeaua.

Vă mulțumim tuturor celor ce vă rugați pentru noi și pentru această lucrare! Domnul să vă binecuvânteze!

Construcția bisericii ... reluată :)

Construcția bisericii ... reluată :)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.