Mașina lovită în parcare

Una dintre regulile nescrise ale circulației și, totodată, o regulă de bun simț, este ca atunci când lovești ușor o altă mașină în parcare, în cazul în care nu ai timp să stai și să aștepți până când vine celălalt șofer, cel puțin să lași un bilețel în care să specifici că îți pare rău, să îți lași numărul de telefon și să îți exprimi intenția de a rezolva problema.

Nu așa mi s-a întâmplat mie în parcarea de la Game, Blantyre. Am fost acolo cu Lita și fetele, am lăsat mașina în parcarea de afară, și când m-am întors am descoperit că cineva mi-a lovit ușa din partea șoferului (dreapta). Din câte mi-am dat eu seama, a fost cineva care parcase în dreapta mea și care a dat cu spatele neatent, dorind să iasă din parcare; am dedus asta după urmele de cauciuc rămase pe mașină.

Versetul biblic care l-am avut lipit pe portieră a protejat-o de zgârieturi pe vopsea, însă ea a fost îndoită destul de bine, așa cum se vede în pozele de mai jos:

Mașina lovită în parcare
Mașina lovită în parcare

Mașina lovită în parcare
Lucrul care este cel mai interesant, apropo de versetul biblic, este că doar un singur cuvânt a fost distrus, și anume: JESUS. 
Puterile demonice sunt destul de active și aici în Malawi, și credem că chiar și în acest caz ele au contribuit într-o oarecare măsură. Versetul acesta din Rom. 6:23 l-am primit de la un misionar, și de multe ori oamenii l-au citit și am vorbit cu ei despre Dumnezeu. Pe partea stângă a mașinii am un alt verset, în limba Chichewa, și cu siguranță că celui rău nu îi place.
Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.