“Apostol” de Malawi

"Apostol" de Malawi
“Apostol” de Malawi

Într-un articol anterior vorbeam despre păgânismul în Malawi, și iată că ieri am mai văzut un exemplu al acestui lucru dureros.

În poza de mai jos vedeți un exemplu din multele astfel de cazuri, unde oameni îmbrăcați în haine precum vedem în filme că sunt îmbrăcați apostolii Domnului Isus, merg în piețe și în locuri publice și urlă în gura mare și propovăduiesc tot felul de lucruri care mai de care mai eretice.

"Apostol" de Malawi
“Apostol” de Malawi

"Apostol" de Malawi

Deși nu am stat să ascult tot ceea ce acest om vorbea, totuși după câteva cuvinte înțelese și după modul în care se manifesta, mi-am dat seama că nu are nimic de a face cu Dumnezeu.

Din păcate cel rău se folosește chiar și de această tactică pentru a-i înșela pe cât mai mulți; mai demult un alt bărbat chiar a declarat că el este Isus și că s-a întors în Malawi ca să vorbească despre Împărăția lui Dumnezeu.

Oameni ca și aceștia nu fac altceva decât să denigreze creștinismul autentic, și să batjocorească pe Dumnezeu, fiind ei înșiși înșelați și mai departe înșelând pe alții.

Rugați-vă pentru ca noi să putem să fim o lumină în acest loc întunecat, și ca prin viața și lucrarea noastră, Dumnezeu să fie propovăduit și glorificat și mulți să vină la lumina adevărului.

"Apostol" de Malawi

Bookmark the permalink.

Comments are closed.