Sangwani Mtika

Sangwani Mtika
Sangwani Mtika

Sangwani a fost traducatorul meu din anul 2009, atunci cand am venit prima data in Malawi, si pana in anul 2011, chiar inainte sa mergem in prima vizita in Romania. Motivul pentru care Sangwani “ne-a parasit”, a fost deoarece el a crezut ca Dumnezeu l-a chemat sa isi continue studiile biblice in Zambia, tara vecina cu Malawi.

Sangwani a fost si este unul dintre cei mai talentati tineri pe care i-am vazut, in ceea ce priveste lucrarea cu copiii. De la bun inceput am vazut acest talant in el, si l-am lasat sa fie responsabil la toate cluburile de copii pe care le aveam.

Dupa plecarea lui, Dumnezeu a deschis alte portite si am inceput sa avem mai multi invatatori care lucreaza in mod voluntar, si pentru lucrul acesta dam slava Domnului.

Asa cum va spuneam, Sangwani studiaza Cuvantul lui Dumnezeu la o scoala biblica din Zambia, iar programul se intinde pe 3 ani. El a plecat in 2011, iar acum mai are aproximativ 2 ani de scoala.

Sangwani Mtika

In luna aceasta Sangwani s-a intors in vacanta, iar pentru urmatoarele 4 luni va lucra din nou cu noi. Noi am dorit sa ii fim de ajutor asa cum putem, pentru ca este un tanar inzestrat de Dumnezeu, un tanar cu multe abilitati si cu multe oportunitati de a sluji pe Domnul. In timpul vacantei nu isi poate gasi nimic de lucru, iar Sangwani are o familie de intretinut: sotia, Betty, si doua fetite: Kazia si Sphiwe.

Rugati-va pentru Sangwani si familia lui. Rugati-va ca Dumnezeu sa fie cu ei si sa le dea putere si intelepciune. Rugati-va pentru ca el sa inteleaga chemarea Domnului pentru viata lui, atat acum, cat si dupa ce termina scoala biblica.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Sangwani Mtika

Bookmark the permalink.

Comments are closed.