Abigiri, Robert, Aubrey, Chinsinsi și Chisomo au fost ”adoptați”

Abigiri, Robert, Aubrey, Chinsinsi și Chisomo au fost ”adoptați”

În zilele acestea, o familie scumpă pe care nici măcar nu o cunoaștem personal, i-a adoptat pe acești 5 copii orfani din Kachere: Abigiri și Robert care sunt frați, Aubrey și surorile gemene Chinsinsi și Chisomo.

Lucrul minunat este că, deși noi nu cunoaștem această familie, Dumnezeu îi cunoaște atât pe ei cât și pe noi, și El a fost Cel care a lucrat în modul acesta minunat.
Încă dinainte de a deschide oficial această lucrare, m-am tot rugat ca fiecare dintre acești micuți să poată avea pe cineva care să îi susțină în rugăciune și financiar. Pentru că aici vorbim nu doar despre mâncare, ci și despre sufletele copiiilor, și despre viața lor veșnică, am știut că Dumnezeu vrea ca mai mulți frați și surori să fie implicați. El știe că nu aș fi putut duce singur această lucrare.

Mulțumim pe această cale Domnului pentru că El a purtat de grijă de această lucrare, punând pe inimile dumneavoastră să fiți implicați! Mulțumim și familiei care i-a ”adoptat” pe acești 5 copii, și rugăciunea noastră este ca Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ajute să fiți o binecuvântare pentru cei din jur.

Despre Abigiri și Robert, casa și condițiile de trai, am scris într-un articol anterior, urmând ca să scriu câteva detalii și despre Aubrey, Chinsinsi și Chisomo.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Abigiri, Robert, Aubrey, Chinsinsi și Chisomo au fost ”adoptați”

Bookmark the permalink.

Comments are closed.