Pom de Crăciun

Pom de Crăciun

Chiar dacă nu suntem în România, și nu avem frigul și zăpada specifică sărbătorilor de iarnă, asta nu înseamnă că nu putem încerca să aducem spiritul Crăciunului și în casa noastră.

Anul acesta am decorat brăduțul din imagini acum la începutul lunii Decembrie. În oraș, în magazine, se pot auzi deja cântări de crăciun și colinzi, iar unele magazine sunt deja împodobite.
Jessica și Aimee au ajutat-o pe mama și, împreună, au împodobit brăduțul artificial pe care îl vedeți în poze. Fetițele au fost foarte bucuroase și mândre de ceea ce au făcut, și în fiecare zi ne amintesc că bradul arată frumos și că ele au făcut o treabă bună! 🙂

Brăduțul a ieșit destul de bine, chiar am folosit și zăpadă artificială pentru a face totul să fie mai … românesc. Tot ce lipsește este să fim colindați, însă dacă asta nu se va întâmpla, atunci vom colinda noi pe alții 🙂

Pom de Crăciun

Pom de Crăciun

Pom de Crăciun
Pom de Crăciun

Pom de Crăciun
Malawi, din păcate, nu prea sărbătorește Nașterea Domnului Isus în nici un chip. În ziua de Crăciun, oamenii pot dormi, sau munci la câmp. Omul de rând nu are brad, nu împodobește nimic, și poate nici măcar nu mănâncă mai bine. Nu există cadouri și nimeni nu colindă.
În această perioadă a anului, temperatura este destul de ridicată, și plouă aproape în fiecare zi. Prin urmare, fără zăpadă, fără frig, fără colinzi, și fără spiritul sărbătorilor în oraș, Malawi aproape că nu are Crăciun. Cel mai grav lucru, însă, este că oamenii trec cu vederea cel mai important lucru, faptul că Domnul Isus S-a născut pentru ca oamenii să poată avea viață!
În jurul zilei de 25 Decembrie, noi plănuim să avem o tabără creștină pentru copii. Tema taberei va fi, în mod normal, Nașterea Domnului Isus, și doresc ca cel puțin copiii care vor fi atunci la tabără să înțeleagă însemnătatea acestei Sărbători în viețile noastre. 

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Pom de Crăciun

Bookmark the permalink.

Comments are closed.