Cafeaua Makoka

Cafeaua Makoka

Diminețile aici în Malawi nu ar fi la fel fără cafeaua proaspăt prăjită și măcinată la o plantație aflată la doar 30 de minute de mers cu mașina, Makoka Valley Estate.

Cafeaua Makoka este denumirea locală a acestei cafele, numele provenind de la râul Makoka care trece pe lângă fermă. Ea este defapt un sortiment de cafea arabică, crescută, culeasă și măcinată în locul respectiv, lucru care îi garantează prospețimea și gustul specific.

Noi folosim aproximativ 1 kg pe lună, iar atunci când mașina ne aduce comanda, mirosul proasăt se simte, fără exagerări, de la câțiva zeci de metri. Prețul ei este de numai 18 RON / kg, preț extrem de bun mai ales că fiecare pungă de cafea măcinată este atât de proaspătă încât de cele mai multe ori cafeaua este încă fierbinte înăuntru!!!

Recent cei de la plantație au introdus și posibilitatea de a comanda cafea cu gust de scorțișoară sau de vanilie, iar în viitorul apropiat dorim să încercăm și aceste combinații.

Mulțumim lui Dumnezeu și pentru această bucurie de care avem parte în fiecare dimineață!

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina oficială a plantației, ea fiind în limba engleză: http://www.makokacoffee.com/

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Cafeaua Makoka

Bookmark the permalink.

Comments are closed.