Copiii orfani

Copiii orfani

Ieri a fost sărbătoare publică aici în Malawi, ziua lui John Chilembwe, cel care a luptat în urmă cu mulți ani pentru țară, pentru libertate și împotriva dominației Marii Britanii. Fiindcă toate școlile sunt închise în fiecare zi de 15 Ianuarie, am plecat în Kachere să îi văd pe copilașii de care avem grijă în lucrarea de acolo.

Am ajuns la amiază, când tocmai serveau masa, și am stat și am discutat puțin cu ei. M-am bucurat să văd că toți merg la școală, și că le place să învețe. Am mai povestit despre viețile lor, despre problemele de acasă și la sfârșit le-am spus să fie cuminți și să continue să ia note bune la școală.

Copiii orfani

Copiii orfani

Copiii orfani

Copiii orfani

Copiii orfani
E o binecuvântare pentru noi să avem onoarea să fim implicați în viețile acestor copii. Știm că suntem responsabili pentru tot ceea ce facem cu și pentru ei, de aceea avem în continuare nevoie de rugăciunile dumneavoastră, pentru înțelepciune și putere. 

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Copiii orfani

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Mancarea se mananca cu mana mereu ? Nu folosesc tacamuri ? Dar cred ca asa este obiceiul . Domnul sa-i binecuvanteze pe acesti orfani !

  2. Da, aici in Malawi se mananca tot timpul numai cu mana! Fiti binecuvantati si dumneavoastra!

Comments are closed