Înmormântare Kingford

Înmormântare Kingford

Astăzi a avut loc un tragic accident, băiatul unuia dintre paznicii noști a decedat din motive încă necunoscute.

Kinford este numele băiatului lui Majawa. El urma să împlinească 10 ani în câteva săptămâni. Kingford suferea de poliomelită, o boală infecțioasă acută, care mai poartă și numele de paralizie infantilă.

Mai multe despre poliomelită aici:http://ro.wikipedia.org/wiki/Poliomielită

În cazul lui Kingford, boala i-a atrofiat atât picioarele cât și mâinile, băiețelul nefiind în stare să umble, ci doar să se târască.

Partea cea mai tristă este modul în care Kinford a decedat, și asta deoarece băiatul a fost găsit la câteva sute de metri distanță de casă, plutind pe apa unui rău. Conform părinților, el nu s-a aventurat niciodată prea departe, deoarece îi era greu să se târască pe jos, iar furnicile îl mușcau de fiecare dată. Astfel, el se juca pe lângă casă, acolo unde părinții s-au îngrijit să nu întâmpine astfel de neplăceri.

Înmormântare Kingford
Victime ale poliomelitei

Povestea este lungă, însă pe scurt vă spun că mama era la serviciu, iar tatăl era plecat în grădină să aducă niște trestie de zahăr. Copilul a fost în grijă mătușii sale, care nu își poate explica cum l-a pierdut.

Băiatul va a fost înmormântat astăzi, iar mâine urmează ca poliția să facă câteva investigații privind circumstanțele în care băiatul a scăpat de sub controlul unui adult, și cum a fost găsit așa de departe de casă mai ales că el nu putea umbla.

Nu știm dacă adevărul îl vom afla vreodată, însă fie că Kingford a decedat la casa mătușii dintr-un motiv sau altul, și aceasta s-a speriat și a vrut să arate că ar fi fost un accident, fie că i-a fost curmată viața din diferite motive, Dumnezeu știe totul și în mâna Lui sunt toate.

Rugați-vă pentru aceste momente teribile din viața familiei Majawa!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Înmormântare Kingford

Bookmark the permalink.

Comments are closed.