Mama a 5 orfani a murit…

Mama a 5 orfani a murit...

Pe 8 august 2012 scriam un articol pe acest blog unde vă prezentam situația și viața a 4 copii orfani de tată care locuiau pe atunci împreună cu mama și bunica lor. Abigiri, Robert, Dorothy și Catherene au fost acești copii prezentați de mine, iar pe atunci vă spuneam că mama lor a fost căsătorită de mai multe ori, iar în urma acestor căsătorii au rezultat mai mulți copii care au însă tați diferiți. Cei patru orfani au fost integrați imediat în programul nostru din Kachere, însă cel mai mic dintre ei a rămas acasă cu mama lui.

Astăzi am primit vestea tristă că și mama lor a murit, astfel toți 5 sunt acum orfani de ambii părinți. Bunica lor, care oricum nu se comporta prea bine cu ei nici în trecut, a spus că nu poate să aibă grijă de ei, de aceea copiii sunt acum îngrijiți de două rude, probabil mătuși, care vor veni la casa copiilor cu schimbul.

Mama a 5 orfani a murit...
Abigiri

Mama a 5 orfani a murit...
Catherene

Mama a 5 orfani a murit...
Dorothy

Mama a 5 orfani a murit...
Robert

Deși copiii aceștia locuiesc peste drum de biserică, mama lor a refuzat până în ultimul moment să vină la casa Domnului. Totuși, lucrarea pe care o facem în Kachere a fost foarte apreciată, iar femeia a venit de multe ori să ajute, așa cum putea, deoarece a avut o problemă cu mâna dreaptă.

Mama a 5 orfani a murit...
cea care a fost mama celor 5 copii

Deși este foarte grav că a lăsat 5 copii orfani, cred că lucrul cel mai grav este faptul că există mari șanse ca ea să nu fi ajuns în cer. Prin intermediul copiilor, noi încercăm să ajungem și la adulți și să îi încurajăm să vină la casa Domnului, însă unii nu vor să primească ceea ce le spunem. Ceea ce a trecut nu putem schimba, însă tragedia ne face să fim mai atenți la modul în care prezentăm Evanghelia oamenilor cu care intrăm în contact, deoarece pentru unii ar putea fi ultima dată când aud Vestea Bună.

Tot ceea ce ne rămâne acum de făcut este să avem grijă de acești 5 copii rămași fără mamă și fără tată, și să le spunem că au un Tată în cer și frați și surori aici pe pământ.

Cu această ocazie nefericită, și cel mai mic dintre frați a fost integrat în programul orfanilor din Kachere, numele lui este Jonathan James, și el are 5 ani.

Mama a 5 orfani a murit...
Jonathan

Abigiri, Robert, Dorothy și Catherene au fost ”adoptați”, însă James nu încă. Pentru mai multe informații cu privire la acești copii:

Vizită la Abigiri, Robert, Dorothy și Catherene

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Mama a 5 orfani a murit...

Bookmark the permalink.

Comments are closed.