Ofelinat: Dumnezeu a purtat de grijă!

Ofelinat: Dumnezeu a purtat de grijă!

Deși a durat puțin mai mult decât ne-am așteptat, iată că proiectul clădirii orfelinatului din Kachere merge înainte, și Dumnezeu a purtat de grijă astfel încât acum avem toți banii necesari construcției!!!

Inițial am crezut că vom fi gata până la sfârșitul lunii Iulie a anului acesta, însă Dumnezeu a lucrat conform planului Său deoarece a dorit să dea șansa unui copil de-al Său pentru a fi implicat în lucrare.

Deși pentru noi este ceva de neimaginat, iată că în lumea aceasta sunt destui oameni creștini care au mai mulți bani decât nevoie și se roagă Domnului neîncetat pentru oportunități în care să slujească. Un astfel de creștin a pus Domnul în calea noastră, și Numele Lui a fost și este glorificat într-un mod excepțional!

Noi ne bucurăm că putem începe construcția în sine, iar fratele se bucură că poate sluji Domnului!

De o bună perioadă de timp, Dumnezeu a început să lucreze această idee în inimile noastre, și anume că noi trebuie nu doar să îi slujim Lui, ci și să dăm altora șansa să Îi slujească. Fie prin rugăciune sau prin suport material, lucrarea din Malawi poate fi un loc în care toți cei care vor, pot să fie implicați în slujire către Dumnezeu. Noi nu suntem decât unelte în mâna Lui și fie ca El să ne folosească după bunul Său plac!

Ofelinat: Dumnezeu a purtat de grijă!
Ofelinat: Dumnezeu a purtat de grijă!

Cu voia Lui, vom avea banii necesari la începutul lunii Septembrie și vom începe această construcție.

Rugați-vă pentru înțelepciune din partea Domnului, putere de lucru și mai multă înțelepciune!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Ofelinat: Dumnezeu a purtat de grijă!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.