Yamikani Nkhwanda a fost “adoptat”

Yamikani Nkhwanda a fost "adoptat"

După anunțul de ieri, cum că Khulupirirani Menyakanayi a fost ”adoptat”, iată că astăzi vă mai aduc o veste bună, și anume că încă un băiat v-a avea pe cineva căruia să îi pese de el, chiar dacă totul e de la distanță.

Da, și Yamikani a fost astăzi ”adoptat” de către o prietenă de-a familiei noastre, pe care am cunoscut-o cu mulți ani de zile în tabăra ”Speranță pentru Viitor”, din Sighetu Marmației.

Despre Yamikani am scris un articol destul de scurt cu ceva vreme în urmă, iar acum rămâne să mai completez faptul că el este un băiat foarte timid și cuminte, care nu crează probleme deloc.

Yamikani, 13 ani, este orfan de ambii părinți, însă acum cineva din România îl va ajuta și se va ruga în mod constant pentru el, și pentru mântuirea lui.

Vă readuc aminte de scopul final al lucrării noastre, nu doar din Kachere, ci din Malawi: gloria lui Dumnezeu. Nu pot să spun că reușim 100%, însă este dorința noastră puternică ca Domnul să fie glorificat prin TOT ceea ce facem aici în Malawi, în general, și în Kachere, în particular. Toată partea materială a lucrării noastre cu copiii orfani are scopul de a putea ajunge la adevărata nevoie a lor: salvarea sufletelor lor din iad. Domnul Isus a murit și pentru ei, iar El (Isus) îi merită și pe acești copilași. Dorința noastră este să îi aducem la El pe aceia pentru care S-a jertfit, iar Yamikani este și el inclus. Dumnezeu nu poate fi glorificat de oameni morți din punct de vedere spiritual, de aceea dorim ca Yamikani să ÎL primească pe Isus ca și Domnu și Mântuitor iar în felul acesta doar, Dumnezeu va putea să Își primească gloria pe care o merită.

Deși îi iubim mult pe acești copii, deși iubim enorm lucrarea pe care o facem, vrem ca scopul final să fie gloria lui Dumnezeu, deoarece pe El îL iubim cel mai mult.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Yamikani Nkhwanda a fost "adoptat"

Bookmark the permalink.

Comments are closed.