Accident

Accident

Ieri am fost împreună cu familia în Blantyre, la aprox. 60 km de Zomba, și primul lucru pe agenda noastră a fost să mergem la mecanic, pentru o simplă aliniere și echilibrare a roților. Drumurile din Malawi sunt destul de rele, iar acest lucru trebuie făcut la fiecare 3 luni, astfel încât să evităm uzura prematură a cauciucurilor.

În timp ce așteptam ca mecanicul să își termine lucrul, am călcat fără să îmi dau seama pe o piesă rotundă care mi-a aruncat piciorul stâng într-o parte, și așa am reușit să îmi dislochez genunchiul.

Am fost dus imediat la un spital bun din zonă, unde un doctor american s-a uitat la piciorul meu și mi-a spus că situația e destul de gravă și că trebuie să fiu pus sub anestezie generală. Pot să spun că a fost prima dată când am fost adormit pe o masă de operație, și pot să spun că a fost un somn bun :).

Accident

M-am trezit după 30-45 minute și totul a fost bine. Scumpa mea soție a condus mașina înapoi acasă, iar acum trebuie să o iau mai ușor în următoarele 2-3 săptămâni. Genunchiul îmi este în ghips, și trebuie să folosesc cârje pentru a umbla.

Cu genunchiul stâng am avut probleme de mai mult timp; în 2004 am reușit să îmi rup un tendon, iar atunci doctorii din Sighet mi-au spus că va fi întotdeauna mai sensibil decât celălalt.

Rugați-vă pentru o însănătoșire grabnică.

Accident

Accident

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Accident

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Domnul Isus Hristos sa-ti dea sanatate deplina frate Ovi !

Comments are closed