Ultimele noutăți

Ultimele noutăți

Știu că a trecut ceva timp de la ultima postare, iar motivul pentru care nu am scris este că în această perioadă suntem foarte ocupați cu toate planurile pe care le avem înaintea noastră.

Peste câteva săptămâni vom avea o echipă de 11 frați și surori din America care vor fi la noi pentru aproximativ 8 zile. Nu cunosc personal pe nimeni din această echipă, și cu nici unul dintre ei nu m-am întâlnit față în față niciodată. Cu un singur frate am vorbit prin Skype o singură dată, dânsul aflând despre lucrarea de aici de la altcineva. După câteva luni de pregătiri, iată că acum a venit și timpul să îi avem ca și musafiri. Echipa e formată din 4 frați și 7 surori, și pentru aproape 1 săptămână vom sluji pe Dumnezeu împreună. Ei vin dintr-o biserică din Okhlahoma, și ne rugăm ca ei să se implice în mod consecvent.

Înainte de sosirea lor trebuie să le pregătim camerele, să cumpărăm paturi și saltele și tot ceea ce este necesar. În plus, trebuie să găsesc un microbuz bun, deoarece cu siguranță vom străbate câteva sute de km împreună.

Imediat după ce acești frați pleacă înapoi acasă, va veni și rândul nostru. Mai exact, vom avea puțin peste o săptămână de pregătiri și apoi ne vom începe și noi călătoria de 35 de ore către frumoasa Românie.

Înainte de a ajunge în România trebuie să am pregătite și tipărite câteva documente de care am nevoie.

Până atunci, împreună cu Stanley plănuim și ne gândim la fiecare detaliu. El va trebui să aibă grijă de toate lucrurile în lipsa noastră și sunt 100% sigur că va face o treabă bună, ca și data trecută.

Sper totuși că unii “prieteni” nu vor mai încerca să îl atragă cât timp vom fi în România, oferindu-i bani sau mașini. Din zecile de mii de tineri fără locuri de muncă, este foarte trist ca toți să îl dorim pe același. Stanley a fost, este și sper să fie în continuare credincios Domnului și lucrării noastre, și nu a banilor sau a intereselor personale, precum sunt atât de mulți alții care se numesc “co-lucrători” într-o lucrare creștină. Domnul este în control.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.