De ce suntem omorâți?

De ce suntem omorâți?

Trăim în vremuri grele pentru mulți creștini, vremuri care nu au mai fost peste noi niciodată. Mii de oameni trăiesc în nesiguranță și în frică de moarte, iar se pare că lumea și guvernele nu prea fac nimic.

Cu toții am auzit, cel puțin din treacăt, despre situația gravă din Irak. Înainte să continui, vreau să fac o primă observație șocantă: Mass-media nu ne spune tot adevărul. Într-o lume înnebunită după toleranță, sau poate cuprinsă de frică, nouă celor care trăim în Europa sau America nu ni se spune adevărul gol-goluț cu privire la faptele mizerabile pe care musulmanii le fac în Orientul Mijlociu.

Într-un articol anterior am explicat ce se întâmplă cu creștinii din orașul irakian Mosul, și vă recomand să citiți acele câteva rânduri importante.

Casele lor sunt marcate cu simbolul arabic ﻥ, adică “n”, literă care derivă de la numele pe care creștinii îl poartă acolo: Nazarene (الناصري). Scopul acestei însemnări este ca toată lumea să știe unde locuiesc creștinii pentru ca ei să fie omorâți sau să le fie impuse taxe “de protecție”.  

Situația a scăpat de mult timp de sub orice control, islamișii din gruparea teroristă ISIS omoară zilnic copii, femei și bărbați fie prin împușcare, decapitare sau spânzurare. De cele mai multe ori, femeile sunt luate ca și prizionere de război și folosite ca și sclave sexuale de către militanții ISIS. 

De ce suntem omorâți?
Ceea ce nu veți vedea la posturile locale de TV sau în ziare, veți putea să vedeți pe site-ul unui creștin care s-a întors de la această ideologie satanică: Walid Shoebat. Doresc să vă atenționez că veți vedea poze și clipuri video extrem de grafice și sângeroase, însă care arată realitatea din acele locuri și prin ceea ce trec creștinii. Capete de oameni înfipte în garduri, trupuri aruncate în mijlocul străzii, gropi comune și multe altele sunt realitățile îngrozitoare de acolo. 

Revin la întrebarea din titul, de ce ne omoară?

Răspunsul șocant pe care trebuie să vi-l spun este simplu: Ne omoară pentru că așa spune religia lor. Foarte mulți creștini cred, în mod greșit, că doar musulmanii răi comit asemenea atrocități. Eu vă voi spune, și vă voi arăta că, defapt, doar musulmanii buni fac acest lucru. 

Coranul este cartea musulmanilor de căpătâi și locul de unde ei își trag toate principiile cu privire la viață și comportament. Dacă Biblia ne învață pe noi, creștinii, să ne iubim dușmanii și să întoarcem celălalt obraz, Coranul îi învață pe musulmani să își omoare dușmanii în sânge rece. 

Haidem să vedem doar câteva pasaje, din cele 109 de versete în care Musulmanii sunt îndemnați să ducă război cu “necredincioșii” cu scopul ca Islamul să ajungă la putere:

Omorâți-i unde-i prindeți și alungați-i de acolo de unde v-au alungat! 
Iar schisma (necredința) e mai rea decât omorul. 
Dar nu luptați împotriva lor aproape de Moscheea Al-Haram , 
doar dacã ei se luptã cu voi în ea. Iar dacã, însã, ei contenesc, atunci Allah este Iertãtor, Îndurãtor[Ghafur, Rahim]. Luptați-vã cu ei pânã ce nu va mai fi necredințã 
și credința va fi numai în Allah! Dar dacã ei contenesc, atunci nu mai existã vrãjmãșie, decât împotriva celor nelegiuiți. Sura 2: 191-193
În alte cuvinte noi, necredincioșii în Islam, avem doar două opțiuni: moartea sau convertirea la Islam. În contextul de mai sus, Mohamed și armata lui tocmai s-au mutat în Medina și încă nu erau în război cu cei din Mecca. Versetele nu încurajează violență defensivă, ci una ofensivă, până când singura religie este Islamul. 
Noi vom semãna spaimã în inimile celor care tãgãduiesc, pentru cã I-au asociat lui Allah 
[idoli], fãrã ca El sã fi trimis nici o dovadã pentru aceasta. Sura 3:151
În contextul de mai sus se face referire la necredincioșii politeiști, însă și creștinii sunt incluși deoarece ei cred în Trinitate. În mod incorect musulmanii cred că Trinitatea înseamnă 3 dumnezei. 
De ce suntem omorâți?
Nu sunt egali dreptcredincioșii care rãmân în casele lor – afarã decei care au un beteșug – 

cu cei care luptã pe calea lui Allah, cubunurile și cu sufletele lor. 

Allah vine cu mai mult har asupra lor. Sura 4:95

Din vreo cauză necunoscută, versetul din limba română nu este complet pe site-ul unde eu am găsit Coranul în limba română, în limba engleză el spune așa:

Not equal are those believers who sit (at home) and receive no hurt, and those who strive and fight in the cause of Allah with their goods and their persons. Allah hath granted a grade higher to those who strive and fight with their goods and persons than to those who sit (at home). Unto all (in Faith) Hath Allah promised good: But those who strive and fight Hath He distinguished above those who sit (at home) by a special reward,-
Pasajul critică musulmanii moderați sau pașnici, avertizându-i că ei nu sunt egali în ochii lui allah cu cei care se luptă împotriva necredincioșilor. În Hadith se dă explicarea clară asupra acestui pasaj. Acolo unui om orb îi părea rău că nu se poate implica în războiul fizic (nu spiritual cum vor să ne amăgească musulmanii de astăzi). Mohamed vorbește clar despre un război fizic, deoarece singurii motivați să nu facă parte din el sunt cei cu anumite handicapuri fizice.

Acesta au fost doar câteva din multitudinea de versete care îi îndeamnă pe musulmani la război împotriva necredincioșilor. O listă completă o puteți găsi AICI.

În ziua de astăzi lumea vrea să credem că Islamul este religia păcii. Fals! Definiția păcii din dicționarul lor este o definiție inventată și înțeleasă doar de ei. Noi când vorbim de pace, vorbim de înțelegere, toleranță și aceeptarea diferențelor. Pacea, în dicționarul musulman, înseamnă toată lumea la picioarele Islamului. Orice răzvrătire ( a fi creștin, evreu, ortodox, etc) este un act de război.

Îmi doresc mult ca toți creștinii să aibă o viziune corectă asupra Islamului și asupra musulmanilor. Biblia ne învață să îi iubim, chiar dacă ei vor să ne fie dușmani. Inchiziția catolică nu a reprezentat niciodată învățătura creștină și nici creștinismul Evanghelic. Catolicii de atunci cu călcat în picioare Cuvântul lui Dumnezeu și principiile Bibliei. Totuși, crimele din Irak și Siria reprezintă 100% credința și principiile Islamice. Dacă astăzi avem musulmani pașnici, este pentru că ei fie nu înțeleg ce trebuie să facă sau nu le pasă. Precum și în cazul creștinilor, și în Islam avem musulmani de formă, care s-au născut așa și nu vor să se schimbe. Și acolo avem oameni care nu au citit niciodată cartea lor de căpătâi, musulmani formali cărora nu le pasă de ceea ce le spune dumnezeul lor. Despre ei ni se spune că  sunt buni și ei ne sunt dați ca și exemplu atunci când vor să scoată în evidența faptul că Islam este o religie a păcii.

În această idee, vreau să mai exprim un lucru:

Un musulman rău, este un om bun.
Un musulman bun, este un om rău. 

În alte cuvinte, atunci când un musulman trăiește în pace, își vede de treaba lui, nu omoară pe nimeni și nu se face părtaș crimelor care se întâmplă în numele Islamului, el defapt este un om bun, în ochii lumii. Totuși, în ochii dumnezeului lui, din punctul de vedere al religiei lui, el este un musulman rău.

Tot așa, atunci când un musulman decapitează copiii creștinilor, atunci când se roagă pentru distrugerea Israelului și atunci când susține activitatea teroristă, el este un om rău în ochii lumii. Totuși, în ochii religiei lui, el este un musulman bun.

De ce suntem omorâți?

Lupta pe care musulmanii o au împotriva necredincioșilor se numește jihad. Un site islamic din România definește jihad-ul așa:

Jihad este cuvântul arab ce înseamnă a lupta, a face un efort, a înfrunta greutățile de tot felul. În Islam acest cuvânt înseamnă lupta pentru calea lui Dumnezeu.

Coranul egalează jihad-ul, o îndatorire importantă în Islam, cu Islamul în sine. Cei mai distinși slujitori ai lui Dumnezeu, Profeți sau sfinți, au atins aceste distincții prin participarea la jihad împotriva necredincioșilor și împotriva propriilor dorințe carnale. Jihad-ul are o importanță foarte mare în fața lui Dumnezeu, deoarece El ne-a creat pentru ca noi să descoperim adevărata noastră esență și de a-i încuraja și pe ceilalți să facă același lucru.

Dumnezeu spune în Coran: Credincioșii care se feresc să lupte, înafară de cei oropsiți, și cei care luptă pentru calea lui Dumnezeu cu bunurile și făpturile lor nu sunt deopotrivă. Dumnezeu le dă întâietate celor care luptă cu bunurile și făpturile lor asupra celor care se feresc să lupte. Dumnezeu a făgăduit tuturor bunătăți, însă Dumnezeu le dă întâietate luptătorilor față de cei care stau degeaba și lor va da o mare răsplată. (4:95).

Oricât de mari ar fi sacrificiile pentru a lupta împotriva necredincioșilor, toate acestea fac parte din jihad-ul mai mic. Acest jihad este mai mic atunci când este comparat cu cel care este mare. Jihad-ul mai mic nu trebuie subestimat deoarece și acesta este foarte important pentru că le oferă șansa musulmani de a primi titlul de războinici sfinți ai Islamului sau de martiri. Asemenea titluri primite de aceștia le deschid porțile către Paradis și către iertare.  Sursa.

Tot ceea ce se întâmplă astăzi în Irak este condamnabil în ochii noștrii, deoarece într-un fel sau altul fiecare țară a fost expusă legilor și principilor lui Dumnezeu. În ochii musulmanilor adevărați, ai celor reali și adevărați, ceea ce se întâmplă acolo este perfect normal și conform cuvântului lui allah. Ei se văd folosiți de dumnezeu în scopul răspândirii Islamului pe întreg pământul și în scopul eradicării pământului de cei necredincioși. 
Creștinii sunt omorâți pentru că există Coran. Creștinii sunt omorâți pentru că există musulmani buni, oameni care sunt gata să ducă la îndeplinire “voia lui dumnezeu”. 
————————————–
Ca și o notă secundară acestui articol, vă readuc aminte o sursă de informații la zi cu ceea ce se întâmplă în Irak: shoebat.com.  
Dacă doriți să înțelegeți mai bine ce se întâmplă în situația cu Israelul, palestinienii și Fâșia Gaza, vă recomand un alt site, jewsnews.co.il. Și aici mass-media ascunde adevărul. 
Pentru mai multe informații despre Islam și Coran, vă recomand siteul answeringmuslims.com.
Vreau să mă folosesc de această oportunitate să distrug un alt mit pe care mulți creștini și musulmani îl cred cu desăvârșire, și anume că ambele religii slujesc pe același Dumnezeu. Fals. Allah este un demon care vrea să fure închinarea pe care Dumnezeul adevărat o merită. Allah este un dumnezeu (cu “d” mic). Dumnezeul Islamului nu a avut un fiu, Dumnezeul adevărat are un Fiu pe care L-a dat să moară pentru păcatele lumii. Nu putem să vorbim despre același Dumnezeu. În Islam, Isus nu este Fiul lui Dumnezeu, ci un profet ca oricare alții. Biblia ne spune că “nimeni nu vine la Tatăl” decât prin Isus. Ioan 14:6. Conform credinței creștine, musulmanii nu merg în cer din pricina faptului că nu se încred în Domnul Isus ca fiind Mântuitorul lor personal.  
Să ne rugăm în primul rând pentru frații și surorile noastre care sunt persecutați din pricina credinței lor. Biblia ne spune că vor veni timpuri când urmașii lui Isus vor fi bătuți și omorâți, iar cei care îi vor omorî vor crede că fac acest lucru pentru Dumnezeu. Am ajuns acele vremuri și trebuie să veghem în rugăciune. Rugați-vă ca cei ce suferă să fie mângâiați. Adevărul este că cei mai mulți dintre ei se vor întâlni cu Dumnezeu înaintea noastră, după o suferință scurtă aici pe pământ. 
Apoi să ne rugăm pentru islamiștii care comit asemenea atrocități. Rugați-vă pentru mântuirea sufletelor lor. Chiar dacă au omorât sute sau mii de oameni, Dumnezeu încă îi poate ierta. Domnul Isus a murit și pentru ei. Rugați-vă ca ei să vadă puterea Dumnezeului adevărat, putere pe care au văzut-o deja în câteva ocazii. 
La final, fiecare dintre noi trebuie să îi mulțuim Domnului pentru pacea pe care o avem … încă. Lucrurile nu vor merge înspre bine nici la noi, de aceea trebuie să fim pregătiți și să îi pregătim pe copiii noștrii și pe cei din jur. Dumnezeu ne vrea să veghem și nu să dormim. 

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.